Соковижималка Cecotec CCTC-04276

Код товару: 1178620
Немає в наявності
  • Інформація по Cecotec CCTC-04276
  • Виробник: Cecotec
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: CCTC-04276
  • Вага: 6.1 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - шнекова, потужність - 200 Вт, об'єм резервуару для жмиху - 0.6 л, об'єм резервуару для соку - 0.7 л, габарити - 46.3 х 18.2 х 16.4 см, вага - 3.94 кг, Колір - сріблястий, чорний

Опис Cecotec CCTC-04276

Смачні соки кожен день
Соковижималка Juice & Live 2500 EasyClean розроблена для швидкого приготування смачних і максимально корисних напоїв. Завдяки системі холодного віджиму зберігаються всі корисні і смакові властивості продуктів. Ідеально робить як смачні соки і смузі, так і напої з мигдалю або фундука. Насолоджуйтесь смачними фрешами кожен день для здоров’я і гарного настрою.

Висока якість матеріалів
Всі елементи пристрою виконані з довговічних матеріалів. Соковижималка відрізняється унікальним фільтром EasyClean, який забезпечує легку і швидку очистку без використання щітки. Барабан і глечики зроблені з екологічно безпечного тритана. Соковижималка стане вашим надійним помічником на довгі роки.

Холодне пресування
Завдяки системі холодного віджиму сік зберігає всі корисні, смакові і колірні якості - при добуванні соку відбувається м’який холодний тиск зі швидкістю 70 обертів у хвилину. При зіткненні з металевими частинами сік не окислюється, залишаючись таким же барвистим, як свіжі фрукти та овочі.

Широкий канал для занурення
Перед приготуванням напою не доведеться розрізати овочі та фрукти навпіл або на четвертинки - великий канал XL розрахований на занурення цільних продуктів. Два високих глечика для соку і м’якоті легко вміщають дві склянки соку. Подвійний вихідний барабан автоматично відокремлює сік від м’якоті - на виході ви отримаєте чистий сік зі збереженням корисних і смакових якостей.

Висока потужність - тиха робота
Соковижималка працює тихо, не доставляючи дискомфорту. При цьому мотор потужністю 200 Вт швидко обробляє навіть самі тверді продукти. Виробник продумав всі деталі для комфортного процесу і якісного результату.

Крапля-стоп
Зручний ковпачок з системою захисту від крапель запобігає розбризкування соку в процесі роботи і при наливанні. Ваші кухонна поверхня залишиться такою ж чистою, як до початку приготування.

Безпека експлуатації
Виробник передбачив систему безпеки з запобіжником - гарантує роботу пристрою тільки з правильно зібраними деталями. Проста конструкція сприяє швидкій збірці елементів перед приготуванням.

Простий догляд
Всі деталі соковижималки після використання легко очищуються - досить лише обполоснути їх під струменем води. Для полегшення очищення важкодоступних ділянок передбачена зручна щітка.

Характеристики Cecotec CCTC-04276

Кількість швидкостей 1
Швидкість роботи 70 об/хв
Антикрапельна система так
Габарити 46.3 х 18.2 х 16.4 см
Колір чорний
Також шукають для яблук
Тип шнекова
Потужність 200 Вт
Об'єм резервуару для жмиху 0.6 л
Об'єм резервуару для соку 0.7 л
Матеріал корпусу пластик
Особливості система "капля-стоп"
Додаткові насадки для ягід, томатів, м'яких фруктів
Вага 3.94 кг