Соковыжималка Садовая (БелОМО) СВШПП-302

Код товару: 716721
Немає в наявності
  • Інформація по Садовая СВШПП-302
  • Виробник: Садовая
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: СВШПП-302

Опис Соковыжималка Садовая (БелОМО) СВШПП-302

Досить висока продуктивність дозволяє застосовувати соковичавницю Садова при сезонній заготівлі соку. Продуктивність обробки продукту не менше 50 кг/рік!

Соковичавниця під назвою САДОВА набула своєї популярності ще в далекі роки застою. І взагалі пам"ятник треба ставити тим інженерам і конструкторам які розробили цей унікальний прилад, адже посудіть самі, ми з вами маємо у всій лінійці побутової техніки всього лише один єдиний прилад з продуктивністю 51 кг на годину!!! Це унікальна продуктивність для соковичавниц взагалі. Не звертайте увагу на громіздкий зовнішній вигляд, це робоча конячка, яка здатна працювати безперервно, протягом усього часу поки ви переробляєте свій урожай, за рахунок того що ця модель соковичавниці забезпечена асинхронним двигуном, на відміну від імпортних щіточно-колекторних замазур.

Це справжня соковичавниця з ШАТКУВАННЯМ
Призначена для садівників любителів і професіоналів, для любителів здорового способу життя, маленьких дітей, та й для всіх , тому що, вона дуже хороша. Шинковка з підвищеною продуктивністю так само неодмінно стане в нагоді домогосподарям і домогосподаркам.

За своєю продуктивністю шинкоріз не зрівняється з жодним кухонним комбайном
За своєю продуктивністю шинкоріз не зрівняється ні з одним кухонним комбайном, природно в гіршу сторону останніх, які треба вимикати і давати відпочивати через кожні 15 хв. У шатківниці САДОВА цього робити не треба, шаткує собі і шаткує, наприклад салатики, капустку та інші домашні смаколики. Хочеться підкреслити ще одну особливість цього приладу: конструкція соковичавниці дозволяє отримувати більшу кількість соку за рахунок системи примусового скидання макухи, і вертикального розгінного барабана. Дана конструкція вичавлювального блоку є на сьогодні найвдалішою і економічною.

Простота збірки і демонтажу основних деталей приладу, дозволять вам завжди зберігати соковичавницю в ідеальній чистоті.

Характеристики Соковыжималка Садовая (БелОМО) СВШПП-302

Основные характеристики
Потребляемая мощность 250 Вт
Количество скоростей 1
Сепаратор для пены нет
Автоматический выброс мякоти нет
Система «Капля-стоп» нет
Доп. насадка блендер нет
Доп. насадка измельчитель нет
Доп. насадка кофемолка (мельничка) нет
Материал корпуса пластик
Цвет корпуса белый с красным