Ківш Ringel Bremen с крышкой 1.15 л (RG-2000-14)

Код товару: 920582
Немає в наявності
  • Інформація по Ringel RG-2000-14
  • Виробник: Ringel
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Bremen с крышкой 1.15 л
  • Код виробника: RG-2000-14
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 30x15x15 см.
  • Короткий опис:

    Форма - кругла, Bremen, 1.15 л, 14 см, матеріал корпуса - нержавіюча сталь, скло, можна мити в посудомийній машині, нержавіюча сталь

Опис Ringel Bremen с крышкой 1.15 л

Ківш із нержавіючої сталі Bremen від Ringel має привабливий зовнішній вигляд, відмінну функціональність, а також надійну й ергономічну конструкцію. Завдяки застосуванню нержавіючої полірованої сталі в якості матеріалу виготовлення, даний ківш поєднує в собі естетичну привабливість із високою практичністю.


НЕРЖАВІЮЧА СТАЛЬ, ЯКА ЗАБЕЗПЕЧУЄ МІЦНІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ КОНСТРУКЦІЇ


Ківш Bremen від Ringel виготовлений із нержавіючої сталі з високим вмістом хрому і нікелю, завдяки чому виріб отримує гарантований захист від корозії і деформації, а також не боїться нагріву до високих температур. Разом із тим, нержавіюча сталь, з якої виготовлений ківш Ringel, є цілком безпечною для здоров'я. Завдяки товщині стінок 0,5 мм ківш відрізняється високою міцністю і максимальною довговічністю.


ДЗЕРКАЛЬНИЙ БЛИСК ВІДПОЛІРОВАНОЇ ПОВЕРХНІ


Полірована поверхня ковша Bremen - запорука прекрасного зовнішнього вигляду і додаткового захисту від корозії. Високоякісна нержавіюча сталь, застосована при виробництві даного ковша, за допомогою спеціальних методів полірування отримує цілий ряд покращених характеристик, серед яких простота в догляді, а також тривалий термін експлуатації без втрати зовнішньої привабливості.


ТРИШАРОВЕ КАПСУЛЬНЕ ДНО


У конструкції ковша Ringel застосована спеціальна товста алюмінієва пластина, герметично запаяна всередині капсула з нержавіючої сталі. Таке рішення дозволяє ковшу швидше нагріватися і краще розподіляти тепло по всій поверхні, адже алюміній має підвищену, порівняно зі сталлю, теплопровідність. Завдяки цьому приготування їжі займає менше часу, що дозволяє заощадити як енергію, так і час.


ВДАЛІ КОНСТРУКТИВНІ РІШЕННЯ НА ВАРТІ ЕРГОНОМІКИ


Мірна шкала на внутрішній стороні стінки ковша Bremen допомагає точніше дотримуватися пропорції сухих і рідких інгредієнтів. Ручка ковша виконана полою усередині, що перешкоджає її нагріванню і оберігає руки від опіків. Надійне клепочне кріплення ручки до корпусу ковша продовжує термін служби такої конструкції. Прозора кришка з термостійкого скла оснащена клапаном для виходу пари, що дозволяє стежити за приготуванням їжі і випускати зайву пару, не знімаючи кришку з ковша.


RINGEL - бренд якісного посуду та аксесуарів для кухні


Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд від бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!


RINGEL - залізний характер, блискучий смак!


RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології та актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачеві найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.


Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді і приладах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого і лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній окремій кухні.


Торгова марка RINGEL уперше представляє в Україні свої колекції посуду, першовідкривачами є серії сковорідок Canella і Chili.


 

Характеристики Ringel Bremen с крышкой 1.15 л

Форма кругла
Об'єм 1.15 л
Діаметр 14 см
Матеріал корпуса нержавіюча сталь
Матеріал ручки нержавіюча сталь
Сумісність склокерамічні плити
Особливості можна мити в посудомийній машині
Колір внутрішнього покриття нержавіюча сталь
Колір нержавіюча сталь
Серія Bremen
Матеріал кришки скло