Ковш Ringel Vanille с крышкой 1.7 л RG-4119-18

Код товару: 948917
Немає в наявності
  • Інформація по Ковш Ringel Vanille с крышкой 1.7 л RG-4119-18
  • Виробник:
  • Модель: Vanille с крышкой 1.7 л
  • Код виробника: RG-4119-18
  • Короткий опис:

    Форма - круглая, Vanille, 1.7 л, 18 см, материал корпуса - алюминий, стекло, можно мыть в посудомоечной машине, кремовый

Опис Ковш Ringel Vanille с крышкой 1.7 л RG-4119-18

Виконаний з кованого алюмінію, ківш Ringel Vanille має стінки завтовшки 4,0 мм, що забезпечує міцність, надійність і відмінну теплопровідність по всій конструкції. Сучасне антипригарне покриття PFULON гарантує приготування їжі без підгоряння і прилипання.


ЗРУЧНА І ПРАКТИЧНА КОНСТРУКЦІЯ


Завдяки тому, що ківш Ringel виготовлений з товстостінного алюмінію, він має цілу низку істотних переваг: не боїться високотемпературного нагріву, не деформується, володіє легкою вагою, відмінно розподіляє тепло в рівній мірі по всій робочій поверхні.


АНТИДЕФОРМАЦІЙНИЙ ІНДУКЦІЙНИЙ ДИСК


Антидеформаційний індукційний диск підсилює конструкцію дна ковша та робить його універсальним посудним рішенням, забезпечуючи можливість використання на всіх типах варильних поверхонь, включаючи індукційні плити.


КРИШКА З ТЕРМОСТІЙКОГО СКЛА З КЛАПАНОМ ДЛЯ ВИХОДУ ПАРИ


Кришка ковша Ringel виконана з міцного та стійкого до високих температур скла, завдяки чому можна спостерігати за приготуванням їжі, не знімаючи кришки з ковша. Крім того, додаткова зручність забезпечується наявністю в кришці клапана для виходу пари.


РУЧКА З БАКЕЛІТУ ІЗ SOFT-TOUCH ПОКРИТТЯМ


Зручна бакелітова ручка з м'яким покриттям Soft-Touch надійно захищає руки від опіків і перешкоджає вислизанню ковша навіть з вологих рук. Додаткова кольорова вставка підкреслює дизайн.


ЗОВНІШНЄ ЕМАЛЬОВАНЕ ПОКРИТТЯ


Емальоване покриття додає чудового зовнішнього вигляду та дозволяє вписатися в сучасний інтер'єр кухонь, а також спрощує догляд за поверхнею ковша.


Алюмінієвий ківш від Ringel з антипригарним покриттям відмінно підходить для щоденного приготування каш і крем-супів. Мармурове покриття від Pfulon у серії Vanille забезпечить вам відмінний результат: без пригорання і прилипання.

Характеристики Ковш Ringel Vanille с крышкой 1.7 л RG-4119-18

Тип Ківш
Серія Vanille
Об'єм, л 1.1-2
Діаметр, см 18
Матеріал Алюміній
Матеріал кришки Жаростійке скло
Матеріал ручок Бакеліт
Антипригарне покриття Так
Тип джерела тепла Газова плита, Електрична плита, Галогенна / Склокерамічна плита, Індукційна плита
Основний колір Кремовий
Можна мити в посудомийній машині Так
Артикул RG-4119-18