Спальний мішок Ferrino Lightec 1400 Duvet -16C Russet Left (928720)

Код товару: 1143608
Немає в наявності
  • Інформація по Ferrino 928720
  • Виробник: Ferrino
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Lightec 1400 Duvet -16C Russet Left
  • Код виробника: 928720
  • Вага: 1.2 кг.
  • Габарити: 34x17x17 см.
  • Короткий опис:

    кокон, зима, блискавка - ліва, качиний пух, Min/Comf/Max - -16/-9/+15, 215 x 80 х 50 см, 1.48 кг, помаранчевий

Опис Ferrino Lightec 1400 Duvet -16C Russet Left

Ультралегкі пухові спальні мішки Ferrino Lightec Duvet мають краще співвідношення теплоізоляції та ваги, займають мінімум місця, упаковані в компресійний чохол, але при цьому відмінно підходять навіть для користувачів зі зростом понад 2 метри. Дана модель найбільш ефективна для досить серйозних сходжень на Алтаї, Кавказі або в Піренеях, де критичні зимові температури можуть опускатися нижче -30°C, а також буде хороша для зимових ночівель під час полювання або риболовлі. 100% натуральний сертифікований пуховий наповнювач забезпечує найкращу теплоізоляцію і комфортний сон. Цьому ж сприяють анатомічна форма капюшона, додатковий простір і блискавка в області ніг, а також утеплювальні борти уздовж блискавок. Ferrino Lightec 1400 Duvet/-16 ° C Russet Left - відмінний вибір для тих, хто вважає за краще легке спорядження і завжди готовий до несподіваних похолодань, але при цьому розуміє наскільки важливий комфортний сон.

Маючи за плечима 150 років досвіду у виробництві спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до -70°С, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58°С і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не могла раніше перебувати більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Абсолютно всі спальні мішки Ferrino тепер відповідають самому останньому міжнародному стандарту EN ISO 23537-1 2016. Даний стандарт нормує вимоги до спальних мішків і підтверджує відповідність зазначених температурних режимів, розмірів і ваги на ярликах. Європейський стандарт в співвідношенні з американським гарантує більш високі термоізоляційні властивості спального мішка. Згідно даного стандарту "T Max" визначає температуру, при якій середньостатистичний чоловік може спати в розстібнутому спальному мішку без надмірного потовиділення. "T Comfort" визначає температуру, при якій середньостатистична жінка може комфортно спати 8 годин на розслабленій позиції, не прокидаючись від холоду. "T Limit" визначає температуру, при якій середньостатистичний чоловік може комфортно спати 8 годин на позиції, що сприяє збереженню тепла, не прокидаючись від холоду. "T Extreme" визначає мінімальну температуру, при якій спальний мішок захищає середньостатистичну жінку від гіпотермії протягом 6 годин, не забезпечуючи при цьому комфортного сну. Згідно стандарту, передбачається, що людина одягнена в функціональну термобілизна, шкарпетки і при цьому використовує килимок відповідного температурного режиму.

Всі пухові спальні мішки Ferrino відповідають стандарту RDS (Responsible Down Standard). Стандарт Відповідального Виробництва Пуху (RDS) дозволяє переконатися, що сертифікований пух був відібраний виключно з тих птахів, які не піддавалися непотрібному насильству, і містилися в гуманних умовах, найбільш придатних для отримання якісного пуху. Тестування продукції на відповідність стандарту RDS не носить обов'язкового характеру, проте, відповідальні виробники безсумнівно використовують для своїх виробів тільки сертифікований пух. Список виробників, які використовують сертифікований пух можна знайти на сайті розробників стандарту.

Технологічні особливості:

  • Форма кокона максимально точно повторює форму людського тіла, завдяки чому підвищує теплоізоляцію, одночасно зменшуючи вагу і розміри спального мішка.
  • Система ізольованих осередків перешкоджає збиванню і переміщенню пуху в спальнику, забезпечуючи тим самим рівномірну постійну термоізоляцію.
  • Внутрішні і зовнішні шви спального мішка не стикаються один з одним. Таким чином, виключається пряме проходження холодного повітря через шви.
  • 3D-дно кокона надає додатковий простір в області ніг, забезпечуючи зручність і, як наслідок, комфортний сон.
  • Капюшон має анатомічну форму, щільно облягає і надійно захищає голову і обличчя від холоду.
  • Система швидкого стягування і ослаблення стяжки капюшона "One Touch" дозволяє це швидко зробити зсередини спальника однією рукою.
  • Двостороння блискавка SBS забезпечує зручне розстібання спального мішка від верху до низу.
  • Блискавка SBS з двома замками в нижній частині спального мішка для додаткової вентиляції і комфорту.
  • Уздовж блискавок передбачений утеплювальний борт, що перешкоджає проникненню холодного повітря через блискавки.
  • Петлі для сушки спального мішка.
  • Компресійний мішок для зменшення об’єму спального мішка з нейлону зі структурою Ripstop, водовідштовхувальним просоченням і фурнітурою Duraflex.

Характеристики Ferrino Lightec 1400 Duvet -16C Russet Left

Вид кокон
Підходить для дорослих
Сезон зима
Блискавка ліва
Зовнішній матеріал нейлон
Внутрішній матеріал нейлон
Наповнювач качиний пух
Температурний режим (Min/Comfort/Max) -16/-9/+15
Температура мінімальна -16 °C
Температура комфорта -9 °C
Температура максимальна +15 °C
Додатково капюшон
Розмір 215 x 80 х 50 см
Довжина 215 см
Ширина 80 см (в ногах - 50 см)
Ширина (згорнутий) 32 см
Діаметр (згорнутий) 22 см
Вага 1.48 кг
Колір помаранчевий