Спальний мішок Time Eco Alpine-220

Код товару: 736960
Під замовлення
1692 Грн
  • Інформація по Time Eco Alpine-220
  • Виробник: Time Eco
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Alpine-220
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 40x20x20 см.
  • Короткий опис:

    кокон, весна - осінь, блискавка - ліва, синтетичний наповнювач, Min/Comf/Max - -2/+3, 220×80/50 см, 1.2 кг, сірий, помаранчевий

Опис Time Eco Alpine-220

Спальний мішок Time Eco Alpine-220
Якщо ви вирішили відправиться на відпочинок в гори, на риболовлю з ночівлею або в тривалий туристичний похід обов'язково візьміть з собою спальний мішок. Цей незамінний атрибут туриста в похідних умовах подарує вам здоровий і міцний сон. Спальний мішок Time Eco Alpine-220 - зручний спальник типу «кокон». Спальний мішок такого виду є більш зручним для холодних ночей, він щільніше прилягає до тіла і краще зберігає тепло всередині. А зручний замок і затягування на капюшоні гарантують тепло і зручність під час сну. Дана модель розрахована на використання при температурі повітря від + 3 ° С до -2 ° С. Спальний мішок збоку має застібку і затягування для регулювання в області шиї і капюшона.

Оскільки при пошитті цього спального мішка Time Eco Alpine-220 використані сучасні якісні матеріали, в будь-якому поході й подорожі вам буде тепло і комфортно спати. Для комфорту в якості підкладки застосовується приємна на дотик, легка і м'яка поліестерова тканина, яка забезпечує комфорт і здоровий сон. Зовні використовується водостійкий поліестровий матеріал, який не продувається вітром і захистить спальник від вологи. Для утеплення спального мішка використовується волокнистий наповнювач з щільністю 150 г / м2, який відрізняється оптимальною термоізолюючою здатністю.

Характеристики Time Eco Alpine-220

Вид кокон
Підходить для дорослих
Сезон весна - осінь
Блискавка ліва
Зовнішній матеріал поліестер
Внутрішній матеріал поліестер 170T
Наповнювач синтетичний наповнювач
Температурний режим (Min/Comfort/Max) -2/+3
Температура мінімальна -2 °C
Температура комфорта +3 °C
Розмір 220×80/50 см
Довжина 220 см
Ширина 80 см
Вага 1.2 кг
Колір сірий