Принтер чеків HPRT TP805 (USB+WIFI) Black (10899)

Код товару: 768927
Немає в наявності
  • Інформація по HPRT 10899
  • Виробник: HPRT
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: TP805 (USB+WIFI) Black
  • Код виробника: 10899
  • Вага: 2.5 кг.
  • Короткий опис:

    Тип друку - прямий термодрук, максимальна швидкість друку - 250 мм/с, інтерфейси - USB, WiFi, автообрізка чека - часткова

Опис HPRT TP805 (USB+WIFI) Black

Принтер чеків HPRT TP805 (USB + WIFI) (10899)
Принтер чеків - це дуже важлива частина торгового обладнання. Крім основного завдання, він також виконує і додаткові завдання, такі як контроль роботи ящика для грошей. Під час друку чека ящик автоматично відкривається, що істотно прискорює обслуговування покупців або відвідувачів. Дана модель може використовуватися не тільки в магазинах, але і в будь-яких інших сферах продажів або надання послуг. Завдяки лаконічному дизайну він відмінно підійде для будь-якого інтер'єру. Крім того, його невеликі розміри дозволять заощадити простір на робочому місці, що найчастіше має величезне значення. Відрізання чеків може виконуватися як вручну, так і автоматично.

У пристрої є також вбудовані датчики, які контролюють наявність матеріалів, а також відкрита кришка або закрита. Завдяки відмінно продуманому дизайну, як робота, так і обслуговування принтера не складає ніяких труднощів. Для того, щоб замінити чекову папір або інші витратні матеріали не потрібно володіти великим досвідом. Швидкість друку складає до 25 сантиметрів в секунду. Цього показника досить для того, щоб покупець не витрачав свій час на очікування. Таке швидкодія стало можливим завдяки сучасному механізму і вбудованому модулю оперативної пам'яті об'ємом 1 MB. Не останню роль відіграє також те, що друк виконується по найбільш популярною на сьогоднішній день технології прямого термодруку. Це дозволяє набагато прискорити цей процес. Пристрій працює від стандартної мережі, за допомогою блоку живлення. Підключення до комп'ютера виконується за додатковим USB кабелю, який входить в стандартну комплектацію. Крім того, при покупці ви отримуєте також драйвера для всіх версій операційної системи Windows.

Особливості: висока швидкість друку до 250 мм / с. 2-в-1 інтерфейс, містить WI-FI і USB. Вбудований алгоритм 2D штрих-кодів, який підтримує часто використовувані в торгівлі 2D штрих-коди, такі як QR-код / ​​PDF417. Надається Windows / Linux драйвер. Надається повний OPOS драйвер. Підтримка сторінкової друку. Подвійний порт грошового ящика. Рухомий обмежувач паперу забезпечує можливість використовувати термобумагу шириною 58 мм, 76 мм, 80 мм.

Характеристики HPRT TP805 (USB+WIFI) Black

Виробник HPRT
Модель TP805 (USB+WIFI)
Артикул 10899
Тип настільний
Тип друку прямий термодрук
Максимальна швидкість друку 250 мм/с
Розмір шрифту A: 12 x 24 точок \n B: 9 x 17 точок
Інтерфейси USB \n WiFi
Автообрізка чека часткова