Антистрес Tobar Скранчемс м'ячик-антистрес з конфеті (38447)

Код товару: 1572462
Під замовлення
166 Грн
  • Інформація по Tobar 38447
  • Виробник: Tobar
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Скранчемс м'ячик-антистрес з конфеті
  • Код виробника: 38447
  • Короткий опис:

    Тип - сквіші, Стать - хлопчик, дівчинка

Опис Tobar Скранчемс м'ячик-антистрес з конфеті

Scrunchems представляє вам унікальний м’ячик-антистрес з конфетті.
М’ячик-антистрес із конфетті – це як чарівне зілля для вашого настрою. Яскраві та бешкетні конфетті створюють атмосферу свята та радості, змушуючи вас посміхатися з першого погляду. Цей м’ячик – ваш незамінний супутник у боротьбі зі стресом та зневірою, готовий привнести у ваш день частку магії.
Просто візьміть м’ячик-антистрес із конфетті в руки і починайте стискати його – ви відчуєте, як напруга йде, а замість нього приходить почуття релаксації та легкості. Кожен дотик до м’ячика наповнює вас радістю та умиротворенням, ніби ви знаходитесь на справжньому святі.
З Scrunchems м’ячиком-антистрес з конфетті у вас завжди буде місце для веселощів та творчості. Проведіть кілька хвилин, створюючи унікальні комбінації конфетті всередині м’яча, або просто грайте з ним. Цей м’ячик – ваша чарівна зброя проти сірості та рутини.
М’ячик-антистрес Scrunchems з конфетті – це чудовий подарунок для всіх, хто цінує веселощі та радість у житті. Подаруйте його своїм близьким та друзям, і ви побачите, як іскри щастя спалахнуть у їхніх очах. Цей м’ячик стане для них джерелом радості та сміху, готовим подарувати казкові моменти.

Характеристики Tobar Скранчемс м'ячик-антистрес з конфеті

Тип сквіші
Вік від 3 років
Стать хлопчик
Розміри 6 х 6 х 6 см (розмір пакування)
Матеріал силікон
Вага 126 г
Кількість в упаковці, шт 1
Додаткові характеристики можна мити у воді