Комутатор KVM D-Link DKVM-4U

Код товару: 130925
Немає в наявності
  • Інформація по D-Link DKVM-4U
  • Виробник: D-Link
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: DKVM-4U
  • Вага: 1.2 кг.
  • Габарити: 7x27x21 см.
  • Короткий опис:

    4, USB 2.0, VGA

Опис D-Link DKVM-4U

Перемикач D-Link DKVM-4U KVM є зручним пристроєм, який дозволяє керувати 4 комп"ютерами, використовуючи тільки один монітор, клавіатуру і мишу. Монітор і два пристрої вводу інформації з"єднуються безпосередньо до цього KVM-перемикача, а не до комп"ютера клієнта. Для офісних користувачів, які потребують декількох комп"ютерів, цей KVM-перемикач усуває потребу в декількох моніторах, клавіатурах і мишах, заощаджуючи кошти і робочий простір. DKVM-4U також є економічно ефективним рішенням для управління кількома серверами в комп"ютерному приміщенні, дозволяючи інженеру спритно маніпулювати всіма підключеними комп"ютерами через один монітор, клавіатуру і мишу.

Економія коштів і просторів
DKVM-4U дозволяє керувати 4 комп"ютерами від єдиної клавіатури, монітора і миші, таким чином не обов"язково купувати монітор, клавіатуру і мишу для кожного ПК. Ваш робочий стіл виглядатиме менш хаотично. KVM-перемикач може бути розміщений під столом, з комплектом 4 кабелів KVM, підключених через цей перемикач до 4 комп"ютерів. Кожен комплект KVM-кабелю включає відеокабель для роз"єму VGA комп"ютера і один кабель USB 2.0 для USB-порту комп"ютера. Від KVM-перемикача можна підключитися до 2 USB-пристроїв: USB-клавіатурі та USB-миші. 2 комплекти KVM-кабелів забезпечують легке підключення до 2 комп"ютерів, інші KVM-кабелі є додатковими.

Простота керування
Можна швидко перемикатися між комп"ютерами індивідуальних клієнтів, натискаючи кнопку на DKVM-4U або натискаючи на "гарячі" клавіші на клавіатурі. KVM-перемикач підтверджує перемикання звуковим сигналом, і індикатором ПК, який зараз обслуговується консоллю. Всі підключені ПК автоматично скануються кожні 10 секунд, таким чином монітор, клавіатура і миша оновлюються щоразу при перемиканні на обраний ПК. Автоматичне опитування стану клавіш CAPS LOCK, NUM LOCK і SCROLL LOCK для кожного комп"ютера. DKVM-4U гарантує, що комп"ютер клієнта не відмовить при відключенні від KVM-перемикача.

Підтримка моніторів з високою роздільною здатністю
DKVM-4U підтримує монітори VGA, SVGA і MultiSync з роздільною здатністю до 2048 x 1536 і частотою вертикальної розгортки 75 ГЦ (зі смугою пропускання до 400МГц) без втрати якості зображення.

Характеристики D-Link DKVM-4U

Основні
Тип KVM-перемикач
Кількість комп'ютерів для підключення 4 (4-портовый переключатель KVM с портами USB)
Комплектація кабель
Додатково Опція