Комутатор KVM D-Link KVM-221

Код товару: 103091
Немає в наявності
  • Інформація по D-Link KVM-221
  • Виробник: D-Link
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: KVM-221
  • Вага: 0.8 кг.
  • Габарити: 16x26x6 см.
  • Короткий опис:

    2, USB 2.0, VGA

Опис D-Link KVM-221

Зручний доступ і керування
Двопортовий перемикач D-Link KVM-221/RU (клавіатура, монітор і миша) дозволяє користувачам підключати два комп"ютери за допомогою однієї клавіатури, миші і монітора. Перемикач обладнаний аудіорозйомом, забезпечуючи можливість передачі звуку.

Економічно ефективне рішення
Під"єднавши KVM-221/RU до двох комп"ютерів, можна отримати можливість керувати двома комп"ютерами через одну клавіатуру, монітор і мишу, заощаджуючи кошти на придбання додаткового обладнання і зберігаючи робочий простір. Використовуйте один великий монітор замість двох маленьких, щоб звільнити місце на столі. KVM-221/RU може працювати з моніторами VGA, SVGA і MultiSync з роздільною здатністю до 2048 x1536 і частотою вертикальної розгортки 72 ГЦ.

Багатофункціональність
KVM-221/RU виробляє емуляцію кожного підключеного до нього комп"ютера і використовує для інтелектуального управління KVM-портами вбудований мікропроцесор, що дозволяє одночасно керувати підключеними комп"ютерами. Автосканування, звукова сигналізація і підтримка "гарячих клавіш" клавіатури робить KVM-221/RU простим у використанні і керуванні. Два набори кабелів безпосередньо підключені до KVM перемикача для швидкої і прямої установки. Зручна кнопка дротового віддаленого керування спрощує процес перемикання і дозволяє помістити перемикач у зручному місці. Ніякі додатковий кабелі або адаптери не потрібні. До того ж KVM перемикач також підтримує Microsoft IntelliMouse.

Характеристики D-Link KVM-221

Основні
Тип KVM-перемикач
Кількість комп'ютерів для підключення 2
Підтримувана роздільність монітора 2048x1536
Консольні підключення
Монітор 15-контактний роз'єм
Клавіатура USB
Миша USB
Аудіо 3.5
Управління та індикація
Автоматичне сканування
Звукові повідомлення
Спосіб перемикання Кнопка Push
Додатково
Комплектація Стислий посібник по установці
KVM перемикач
зовнішня кнопка перемикання
Стандарти PS/2
USB
Фізичні
Живлення Від портів USB ПК
Розмір 78 x 64 x 23
Вага 490 г