Рідина для чищення ванн Frosch нейтральна 5 л (4001499115578)

Код товару: 727916
Немає в наявності
  • Інформація по Frosch 4001499115578
  • Виробник: Frosch
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Модель: нейтральна 5 л
  • Код виробника: 4001499115578
  • Вага: 5 кг.
  • Габарити: 38x18x13 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - універсальний, забруднення - бактерії та мікроби, жир, вапняний наліт, неприємний запах, грибок, поверхня - різні поверхні, Об'єм/Вага - 5 л

Опис Frosch нейтральна 5 л

Засіб Frosch Нейтральне 5л (4001499115578)
Універсальний миючий засіб Frosch призначений для миття будь-яких поверхонь в будинку. Підходить для заміського будинку, тому що не шкодить ні шкірі, ні природі. Їм можна вручну випрати білизну або просто помити руки. Можна мити автомашину без шкоди для фарби. Можна мити руки. Містить речовини рослинного походження. На 98% біологічна розчинність бактеріями. Дуже економічна.

Спосіб застосування миючого засобу Frosch: рекомендується використовувати 2 ст ложки на 5 л теплої води; при особливо сильних забрудненнях рекомендується використовувати засіб в нерозбавленому вигляді.

Сертифікат для органічної продукції: A.I.S.E. Charter for Sustainable Cleaning Certificate of Commitment № 012 EMAS № DE-152-00013 (EMAS в даний час - найсучасніша і ефективна екологічна система управління на ринку. Вище від вимог ISO / міжнародного стандарту для екологічної Міжнародної Організації). Продукт виготовлений провідною німецькою компанією, що спеціалізується на розробці і виробництві екологічно чистих засобів побутової хімії з очищення та догляду.

Характеристики Frosch нейтральна 5 л

Клас засобу безфосфатні
Призначення універсальний
Забруднення неприємний запах
Поверхня різні поверхні
Об'єм/Вага 5 л
Особливості Засіб, який економічно витрачається, для очищення будь-яких поверхонь, для миття рук, для ручного прання білизни. Завдяки нейтральному рН, цей засіб гіпоалергенний та підходить абсолютно для всіх.
Склад Поверхнево-активні речовини (ПАР) на рослинній основі біологічно руйнуються на 98%. Згідно з рекомендаціями ЄС: ПАР - 5-15%, містить консерванти; перламутровий блиск, незначна кількість косметичних барвників і ароматичної олії.
Спосіб застосування Рекомендується використовувати 2 ст. ложки на 5 л теплої води. У разі особливо сильних забруднень рекомендується використовувати засіб нерозбавленим.
Термін придатності 36 міс.
Виробник Erdal-Rex gmbh Werner&Mertz group