Крем для чищення кухні Tortilla Еко універсальний з мікрогранулами 500 мл (4820178060141)

Код товару: 1411819
Під замовлення
139 Грн
  • Інформація по Tortilla 4820178060141
  • Виробник: Tortilla
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Еко універсальний з мікрогранулами 500 мл
  • Код виробника: 4820178060141
  • Вага: 0.695 кг.
  • Габарити: 26x9x5 см.
  • Короткий опис:

    екологічний, універсальний, забруднення - жир, різні забруднення, вапняний наліт, неприємний запах

Опис Tortilla Еко універсальний з мікрогранулами 500 мл

Еko крем для чищення універсальний із мікрогранулами "Тортила" — спеціальна м'яка й безпечна формула для видалення забруднень будь-якої складності. Підходить для різних поверхонь, зокрема склокерамічних. Крем ефективний проти стійких кухонних забруднень, жиру, іржі, вапняного і мильного нальоту. Чистить до блиску, не залишає розводів. Засіб містить спеціальні абразивні мікрогранули, які забезпечують м'яке видалення забруднень без пошкодження поверхні.

Характеристики Tortilla Еко універсальний з мікрогранулами 500 мл

Клас засобу екологічний
Призначення універсальний
Забруднення різні забруднення
Поверхня різні поверхні
Об'єм/Вага 500 мл
Особливості Використовувати крем на твердих вологостійких поверхнях. Під час використання на делікатних поверхнях і поверхнях з невідомого матеріалу - спробувати крем на невеликій непомітній ділянці. Змити водою. . Зберігати в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці за температури від 0 ⁰C до +30 ⁰C, окремо від харчових продуктів і в місцях недоступних для дітей. . Заходи безпеки: уникати ковтання і контакту з очима. У разі потрапляння крему в очі - промити їх проточною водою і, за необхідност
Склад Вода підготовлена, понад 30%: мармурова пудра, менш ніж 5%: аніонні ПАР, неіоногенні ПАР, загущувач, органічний розчинник, парфумерна композиція, консервант.
Спосіб застосування Нанести крем на вологу ганчірку або безпосередньо на поверхню, потерти, змити водою. Для посилення ефекту санітарного оброблення залиште крем на поверхні до 10 хвилин. За необхідності повторіть. Використовувати крем на твердих вологостійких поверхнях. Під час використання на делікатних поверхнях і поверхнях з невідомого матеріалу - спробувати крем на невеликій непомітній ділянці. Змити водою.
Виробник Сирена
Країна-виробник Україна