Зовнішній SSD накопичувач Samsung MU-PC2T0K/WW USB 3.2 2TB

Код товару: 1041832
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung MU-PC2T0K/WW
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: USB 3.2 2TB
  • Код виробника: MU-PC2T0K/WW
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 15x5x10 см.
  • Короткий опис:

    Ви граєте в ігри, дивитесь фільми або працюєте з файлами, портативний накопичувач Portable SSD T7 забезпечить вам швидкість і безпеку даних у виключно компактному розмірі. Оцініть новий рівень зовнішнього накопичувача. Найвища швидкість SSD накопичувача T7 Touch з інтерфейсом USB 3.2 Gen2 забезпечить майже миттєве перенесення ваших даних. Вбудована технологія PCIe NVMe прискорює процес послідовного читання/запису до значень порядку 1050/1000 MБ/сек., відповідно завдяки швидкодії накопичувача T7 Touch майже вдвічі перевищує швидкодію попереднього накопичувача T5. Зберігайте ваші дані у безпеці без шкоди для зручності доступу до них. Вбудовані опції захисту даних, що зберігаються в накопичувачі T7 Touch, включають AES 256-бітну систему шифрування і дозволяють розблокувати доступ до них за допомогою вашого пальця або пароля.

Опис Samsung USB 3.2 2TB

Покращений зовнішній накопичувач

Граєте ви в ігри, дивитесь фільми або працюєте з файлами, портативний накопичувач Portable SSD T7 забезпечить вам швидкість і безпеку даних у винятково компактному розмірі. Оцініть новий рівень зовнішнього накопичувача.


Миттєве перенесення даних

Найвища швидкість SSD накопичувача T7 Touch з інтерфейсом USB 3.2 Gen2 забезпечить практично миттєве перенесення ваших даних. Вбудована технологія PCIe NVMe прискорює процес послідовного читання/запису до значень порядку 1050/1000 Мб/сек., відповідно, завдяки швидкодії накопичувача T7 Touch, що майже у два рази перевищує швидкодію попереднього накопичувача T5.


Надійність конструкції

Абревіатура SSD означає Solid State Drive (Твердотільний накопичувач). Це означає, що в ньому відсутні рухомі деталі. Міцний металевий корпус надійно захищає електронні компоненти, що знаходяться в ньому, забезпечуючи несприйнятливість електроніки до ударів і падінь з висоти до 2 метрів.


Сенсорний захист доступу

Зберігайте ваші дані в безпеці без шкоди для зручності доступу до них. Вбудовані опції захисту даних, що зберігаються в накопичувачі T7 Touch включають AES 256-бітну систему шифрування і дозволяють розблокувати доступ до них за допомогою вашого пальця або пароля.


Світлодіодний індикатор стану SSD

На корпусі SSD накопичувача T7 Touch є квадратний світлодіодний індикатор, світіння якого інформує вас про те, що відбувається з накопичувачем у даний момент.


Тонкий і компактний

Стандартними ознаками накопичувача T7 Touch є мала товщина та кишенькові розміри. Накопичувач важить 58 грам, а за розмірами він нагадує кредитну карту. Завдяки елегантному та міцному алюмінієвому корпусу, накопичувач комфортно вміщається у вашій руці.


ПЗ управління накопичувачем

Накопичувач T7 Touch поставляється з вбудованим оновленим ПЗ для PC і Mac ОС, що дозволяє встановити паролі та налаштувати сканер відбитку пальців і отримувати останні оновлення програмного забезпечення. Ви також можете завантажити мобільний додаток для смартфонів і планшетів з ОС Android.


Універсальна сумісність

Доступ до ваших файлів у будь-який час з будь-якого місця. Накопичувач T7 Touch сумісний з Windows ПК, Mac, Android пристроями, ігровими консолями та багатьма іншими пристроями. У комплект поставки накопичувача включені кабелі USB Type C-> C і перехідник Type C -> - A. 

Характеристики Samsung USB 3.2 2TB

Форм-фактор: Портативний
Конфігурація диску
Розташування пристрою: Зовнішній
Ємність пристрою пам'яті: 2 ТБ
Підтримувані канали даних: USB 3.2 GEN 2
Зовнішня швидкість передачі даних: 10 Гбит/с
Сертифіковано: CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB
Технологія пам'яті: NAND Flash
Аксесуари в комплекті: USB Type-C to C CableUSB Type-C to A Cable
Колір: Чорний
Продуктивність
Максимальна швидкість послідовного зчитування: 1050 МБ/с
Максимальна швидкість послідовного запису: 1000 МБ/с
Надійність
Функціональні Особливості SSD: AES 256-bit EncryptionFingerprint SecurityPassword Security
Умови експлуатації
Захист від зовнішніх впливів: Ударостійка конструкція
Габарити та вага
Глибина: 7.62 мм
Висота (мм): 55.88 мм
Ширина: 86.36 мм
Номінальна вага: 0.056 кілограм