Накопитель SSD Transcend TS128GMTE820

Код товару: 858144
Немає в наявності
  • Інформація по Накопитель SSD Transcend TS128GMTE820
  • Виробник:
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: TS128GMTE820
  • Короткий опис:

    M.2 2280 128GB, для компьютера, для сервера, PCI-E 3.0 (x4), 1370Mb/s, 830Mb/s, 80 x 22 x 3.58 мм, 8 г, MTE820

Опис Накопитель SSD Transcend TS128GMTE820

Твердотільний накопичувач MTE820 у форм-факторі M.2


Виконаний у форм-факторі M.2, твердотільний накопичувач Transcend MTE820 оснащений інтерфейсом PCI Express® Gen3 x4 з підтримкою стандарту NVMe™ і демонструє видатну продуктивність. Твердотільний накопичувач MTE820 призначений для оснащення високопродуктивних систем, що використовуються для задач, які вимагають максимального рівня готовності і не допускають жодних затримок - робочих станцій для обробки аудіо та відео, ігрових ПК, а також корпоративних рішень. Побудовані на базі флеш-пам'яті 3D TLC NAND, твердотільні накопичувачі MTE820 у форм-факторі M.2 не лише забезпечують високу швидкість передачі даних, але також демонструють найвищий рівень надійності.


Відмінний рівень продуктивності для найбільш вимогливих рішень


Твердотільні накопичувачі Transcend MTE820 виконані у форм-факторі M.2, оснащені інтерфейсом PCIe™ Gen3 x4 і відповідають усім вимогам стандарту NVMe 1.2, що дозволяє використовувати для одночасної передачі та прийому даних чотири лінії, що сумарно забезпечує пропускну здатність до 1760 МБ/с при читанні і 860 МБ/с при записі*.


*Примітка: дані про продуктивність засновані на результатах тестування за допомогою CrystalDiskMark v5.0.2.


Що таке інтерфейс PCIe


Інтерфейс PCIe (або PCI Express®) використовується для з'єднання хост-комп'ютера з твердотільними накопичувачами. Даний інтерфейс використовує одну або більше ліній, по кожній з яких здійснюються передача і прийом даних, і відрізняється від SATA (або Serial ATA) значно більш високою продуктивністю, що дозволяє йому в кращому ступені відповідати вимогам сучасних високошвидкісних систем і пристроїв.


Що таке стандарт NVMe


NVMe (або NVM Express®) - це інтерфейс хост-контролера, створений для використання в корпоративних і клієнтських системах, які оснащені твердотільними накопичувачами з інтерфейсами PCI Express. Стандарт NVMe передбачає більш високий рівень продуктивності, ніж AHCI (Advanced Host Controller Interface), у тому числі, він містить вимоги щодо масштабування пропускної здатності, більшої кількості операцій введення / виводу на секунду і мінімізації затримок.


3D-технології розсовують межі можливого


На відміну від колишніх, плоских за своєю структурою мікросхем NAND, комірки флеш-чіпи 3D NAND розташовуються в декількох площинах і можуть перебувати одна над іншою. Технологія 3D NAND покликана подолати існуючі обмеження щільності розміщення комірок флеш-пам'яті, а також підвищити рівень продуктивності та довговічності цього типу пам'яті.


Довговічність і висока надійність


Твердотільні накопичувачі Transcend MTE820 підтримують технологію RAID й ефективний алгоритм виявлення та виправлення помилок ECC, LDPC (Low-Density Parity Check), які допомагають забезпечити надійність зберігання вашої інформації. Виготовлені на основі високоякісних мікросхем флеш-пам'яті NAND MLC і оснащені механізмами динамічного регулювання продуктивності для запобігання перегріву, накопичувачі MTE820 відрізняються довговічністю і високою надійністю.


Програмне забезпечення Transcend SSD Scope


Щоб не допустити зниження продуктивності та надійності роботи твердотільних накопичувачів Transcend, користувачі можуть безкоштовно завантажити програмне забезпечення SSD Scope. Це дозволить їм відслідковувати стан накопичувача із застосуванням технології S.M.A.R.T., увімкнути підтримку TRIM для оптимізації швидкості запису, оновлювати прошивку накопичувача, а також перемістити свої дані з колишнього жорсткого диска на твердотільний накопичувач усього за кілька кліків мишкою.


Гарантія якості


Для забезпечення максимального рівня якості твердотільні накопичувачі Transcend проходять ретельне тестування на всіх етапах виробництва, у тому числі, перевіряються їх вібростійкість, термо- і вологостійкість, продуктивність і функціональність.

 

Характеристики Накопитель SSD Transcend TS128GMTE820

Тип накопичувача Внутрішній
Обсяг пам'яті 128 ГБ
Тип пам`яті NAND TLC
Особливості пам'яті 3D
Швидкість читання, Мб / сек 1370.00
Швидкість запису, Мб / сек 830.00
Інтерфейс PCI Express 3.0 x4
Форм-фактор M.2
Час напрацювання на відмову 1.5 млн. годин
Розміри, мм 80 x 22 x 3.58
Вага, г 8
Висота 3.58 мм
Об'єм пам'яті 120 - 128 ГБ
Артикул TS128GMTE820