Накопичувач SSD 2.5" 128GB Transcend (TS128GSSD230S)

Код товару: 793915
Немає в наявності
  • Інформація по Transcend TS128GSSD230S
  • Виробник: Transcend
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: 2.5" 128GB
  • Код виробника: TS128GSSD230S
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 14x11x2 см.
  • Короткий опис:

    128 GB, 3D TLC NAND, 2.5", SATA III (6Gb/s), Швидкість читання - 560 Mb/s, Швидкість запису - 380 Mb/s, 100 x 69.85 x 6.8 мм, 53 г, сріблястий

Опис Transcend 2.5" 128GB

3D-технології розсовують межі можливого


На відміну від колишніх, плоских за своєю структурою мікросхем NAND, комірки флеш-чіпи 3D NAND розташовуються у декількох площинах і можуть знаходиться одна над іншою. Технологія 3D NAND покликана подолати існуючі обмеження щільності розміщення комірок флеш-пам'яті, а також підвищити рівень продуктивності та довговічності цього типу пам'яті.


 


Швидкість передачі даних, продуктивність накопичувача


Transcend SSD230 оснащений кешем на базі мікросхем пам'яті DDR3 і демонструє приголомшливу продуктивність у виконанні операцій довільного зчитування і запису блоків розміром 4 КБ, яка досягає 340 МБ/с. Він дозволить у лічені секунди завантажувати в пам'ять комп'ютера програми і файли, що робить цей накопичувач прекрасним вибором для розміщення завантажувального розділу ОС. Завдяки використанню інтерфейсу SATA III 6 Гбіт/с і застосування технології SLC-кешування, накопичувачі SSD230 здійснюють читання і запис даних на швидкостях аж до 560 МБ/с і 300 МБ/с, відповідно.


 


Довговічність. Надійність.


Накопичувачі SSD230 не лише відрізняються високою продуктивністю, але і підтримують технології RAID, LDPC (Low-Density Parity Check), а також мають ефективний механізм виявлення і виправлення помилок ECC, який допомагає забезпечити надійність зберігання ваших даних. Наявність вбудованої підтримки алгоритмів зниження зносу комірок дозволяє забезпечити цілісність даних, а також продовжити термін експлуатації накопичувача.



Економія електроенергії, економія часу


Завдяки повноцінній підтримки режиму сну SATA Device Sleep Mode (DevSleep), накопичувачі SSD230 здатні збільшити тривалість автономної роботи ноутбука шляхом реалізації інтелектуальної схеми вимкнення живлення інтерфейсу SATA під час його бездіяльності. Режим DevSleep реалізує стан надзвичайно низького рівня споживання електроенергії для економії заряду акумуляторів. Час відгуку накопичувача становить менше 20 мілісекунд, отже комп'ютер буде відновлювати свою роботу практично миттєво.



Моніторинг накопичувача з SSD Scope


Щоб не допустити зниження продуктивності та надійності роботи твердотільних накопичувачів Transcend, користувачі можуть завантажити сервісний додаток SSD Scope, який є сумісним з моделлю SSD230. Це дозволить їм відслідковувати стан накопичувача із застосуванням технології S.M.A.R.T., увімкнути підтримку TRIM для оптимізації швидкості запису, оновлювати прошивку накопичувача, а також перемістити свої дані з колишнього жорсткого диска на твердотільний накопичувач усього за кілька кліків мишкою.




 


Ультратонкий, ультрапортативний


Накопичувачі SSD230 виконані в стандартному 2,5-дюймовому форм-факторі. Їх товщина складає всього 6,8 мм, а вага - лише 63 г, що робить їх прекрасним вибором для установлення не лише в класичні ПК, але і в ультратонкі обчислювальні пристрої, такі як ультрабуки.














Характеристики Transcend 2.5" 128GB

Iнтерфейси
Конфігурація диску
Розташування пристрою: Внутрішній
Форм-фактор: 2.5" 7mm
Ємність пристрою пам'яті: 128 ГБ
Підтримувані канали даних: SATA III-600
Зовнішня швидкість передачі даних: 6 Гбит/с
Сертифіковано: CE, FCC, BSMI
Флеш-технологія комірки пам'яті: Triple-Level Cell
Колір: Сріблястий
Продуктивність
Максимальна швидкість випадкового зчитування: 85000 IOPS
Максимальна швидкість випадкового запису: 85000 IOPS
Максимальна швидкість послідовного зчитування: 560 МБ/с
Максимальна швидкість послідовного запису: 520 МБ/с
Кількість інтерфейсів SATA III: 1
Надійність
Функціональні Особливості SSD: S.M.A.R.T.TRIM SupportNCQAuto Garbage Collection
Енергія, спожита під час роботи
Номінальна напруга живлення: 5 В
Умови експлуатації
Максимальна температура навколишнього середовища під час роботи: 70 °C
Мінімальна температура навколишнього середовища під час роботи: 0 °C
Габарити та вага
Глибина: 100 мм
Висота (мм): 6.8 мм
Ширина: 69.85 мм
Номінальна вага: 0.063 кілограм