Стабілізатор Quant Quant-7

Код товару: 1193148
Немає в наявності
  • Інформація по Quant Quant-7
  • Виробник: Quant
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: Quant-7
  • Вага: 9 кг.
  • Короткий опис:

    Спосіб установки - настінний, потужність, Вт - 7000 Вт, потужність, ВА - 7000 VA, мінімальна вхідна напруга, В - 90 В, максимальна вхідна напруга, В - 350 В, точність стабілізації - ± 0.5 %, підключення до мережі 220В - клемна колодка, кількість розеток - 1, відображення значень вхідного/вихідного напруг - цифровий індикатор

Опис Quant Quant-7

Однофазний стабілізатор напруги Quant-7 - це побутовий стабілізатор з захистом на випередження без накопичення енергії. Стабілізатор вловлює всі скачки і викиди напруги - що б не відбувалося на вході, на виході буде завжди номінальне значення напруги - 220В. Під час процесу подвійного перетворення знищуються всі шкідливі впливи які могли б потрапити на вихідне навантаження.

Стабілізатори Quant-7 - безсхідчасто, то в порівнянні зі звичайним ступінчастим стабілізатором, в ньому відсутня затримка регулювання напруги на виході, можна сказати ще що Quant-7 це стабілізатор миттєвої дії. Тому навіть звичайні лампочки розжарювання не мерехтять.

Модель Quant-7 використовуйте для безпечної експлуатації навантаження в: квартирі, будинку, котеджі, офісі, якщо загальна довготривало споживана потужність навантаження не перевищує номінальну потужність цього стабілізатора.

На випадок, якщо у кого то буде в домі потужна навантаження, наприклад двигун, то при його пуску стабілізатор дуже швидко обмежує струм, завдяки чому Quant-7 відрізняється, як імпульсний стабілізатор, тим, що вміє обмежити струм. Він, не відключає відразу двигун а навпаки, дасть йому можливість стартувати на більшому струмі, ніж номінальний струм стабілізатора.

Характеристики Quant Quant-7

Спосіб установки настінний
Потужність, Вт 7000 Вт
Потужність, ВА 7000 VA
Мінімальна вхідна напруга, В 90 В
Максимальна вхідна напруга, В 350 В
Точність стабілізації ± 0.5 %
Підключення до мережі 220В клемна колодка
Кількість розеток 1
Фаза однофазний
Захист від перегріву
Відображення значень вхідного/вихідного напруг цифровий індикатор
Розмір, мм 250x400x120 мм
Вага 10.5 кг