Мультиварки REDMOND RMC-M36

Код товару: 934460
Немає в наявності
  • Інформація по REDMOND RMC-M36
  • Виробник: REDMOND
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: RMC-M36
  • Вага: 3.7 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - мультиварка, управление - электронное, объем чаши - 5 л, мощность - 700 Вт, габариты - 285 х 260 х 260 мм, вес - 2.4 кг, Цвет - черный, нержавеющая сталь

Опис REDMOND RMC-M36

Модель RMC-M36 - мультиварка з можливістю ручного налаштування температури і часу приготування. Завдяки програмі МУЛЬТИПОВАР і функції МастерШеф Лайт ви зможете побалувати сім"ю стравами, які складно приготувати на плиті або в духовці - халвою, домашнім хлібом, натуральним йогуртом. Ідеї ??для кулінарних експериментів ви знайдете в барвистою книгою рецептів, яка йде в подарунок до RMC-M36, а також в безкоштовному мобільному додатку «Готуємо з REDMOND».

Програма МУЛЬТИПОВАР
Налаштуйте температуру і тривалість готування до початку роботи RMC-M36 за допомогою унікальної програми МУЛЬТІПОВАР. Температурний режим можна встановити з точністю до градуса в діапазоні від 35 ° до 180 °С. Програма ідеально підходить для приготування по авторським рецептам!

Функція МастерШеф Лайт
Параметри часу та температури легко змінити прямо в процесі роботи RMC-M36 на автоматичній програмі. Ви вважаєте, що пиріг пропечеться раніше, ніж закінчиться Автопрограма? Скоротіть час приготування страви. Помітили, що в овочевому рагу з м"ясом занадто багато соку? Збільште температуру! Завдяки функції МастерШеф Лайт не доведеться перескакувати з однієї програми на іншу в пошуках оптимальних параметрів температури і часу.

16 автоматичних програм
Узбецький плов або тихоокеанська запечена форель? А може італійська піца «Маргарита»? В мультиварці REDMOND ви зможете приготувати на автоматичних програмах десятки страв! Просто викладіть в чашу потрібні інгредієнти, запустіть програму і дочекайтеся звукового сигналу про готовність блюда.

Антипригарне покриття
5-літрова чаша мультиварки забезпечена антипригарним покриттям DAIKIN, тому продукти в ній не підгорають. Використовуйте мінімальну кількість масла для смаження і випічки, і ваші страви вийдуть більш дієтичними і здоровими.

Характеристики REDMOND RMC-M36

Производитель REDMOND
Модель RMC-M36
Артикул RMC-M36
Тип мультиварка
Управление электронное
Мощность 700 Вт
Объем чаши 5 л
Количество программ 17
Типы программ выпечка
Тип внутреннего покрытия антипригарное
Дисплей есть
Особенности выбор температуры приготовления
Длина шнура 1 м
Габариты 285 х 260 х 260 мм
Вес 2.4 кг
Цвет нержавеющая сталь
Тип нагрева ТЭН-нагрев
Язык меню русский
Функции отсрочка старта (таймер)
Дополнительные возможности съемный паровой клапан
Ручные настройки температура
Материал корпуса металл