Пральна машина Ardesto WMS-6109S

Код товару: 1221942
Під замовлення
12397 Грн
  • Інформація по Ardesto WMS-6109S
  • Виробник: Ardesto
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: WMS-6109S
  • Вага: 55 кг.
  • Габарити: 50x88x65 см.
  • Короткий опис:

    тип - вузькі 32-47 см, колекторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 6 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1000 об/хв, кількість програм - 12, так, очищення барабану, відстрочка старту, замок від дітей, Колір корпусу - сріблястий

Опис Ardesto WMS-6109S

Відмінна модель

Сьогодні навіть в асортименті недорогих брендів можна знайти техніку будь-якого рівня і призначення. Пральна машина Ardesto WMS-6109 - це сучасний пристрій, який здатний швидко і якісно прати білизну. Ви можете вибрати модель в залежності від ваших потреб. Виробник передбачив не тільки вибір дизайну і кольору корпусу, але і різні варіанти за розміром і місткості. При цьому відмінною рисою залишається приємне поєднання ціни і можливостей при високому рівні якості.

Зручна настройка

Від того, наскільки просто вам буде керувати пральною машиною, залежить і ваше ставлення до процесу прання. Ергономіку управління в Ardesto WMS-6109 виробник пропрацював на славу. Класичне рішення у вигляді поворотного диска вибору режимів і програм доповнюється кнопками додаткових опцій і налаштувань. Приємний екран з синіми символами і світлодіодні сині індикатори допоможуть правильно підібрати потрібні параметри і не плутатися в налаштуваннях. А в якості приємного бонусу є система блокування панелі управління від дітей.

Якість матеріалів

Незважаючи на невисоку ціну, пральна машина Ardesto WMS-6109 може здивувати Вас якістю як зовні, так і всередині. Барабан виготовлений з перфорованої нержавіючої сталі з якісною обробкою поверхні. Особлива форма не тільки надає конструкції жорсткість, але і забезпечує унікальну систему розподілу води і засоби для прання в процесі роботи. Гладка поверхня не заподіє шкоди тканини, тому навіть при багаторазовому пранні речі збережуть свій свіжий вигляд. Варто відзначити і зручний сервісний люк для доступу до помпи і фільтру. При необхідності ви легко можете видалити забруднення.

Характеристики Ardesto WMS-6109S

Основні
Завантаження білизни для прання 6 кг
Тип пральна
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A++
Клас віджиму C
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1000 об/хв
Функції
Програми Бавовна
Делікатна
Вовна
Полоскання + Віджим
Синтетика
Віджимання
Спідня білизна
Мікс
Пухо-пір'яні вироби
Експрес 15 хв
Спорт
ECO
Управління і дисплей
Дисплей
Таймер відстрочки старту
Додатково
Особливості Клас водостійкості ІРХ4
Фізичні
Колір сріблястий
Рівень шуму при пранні 60 дБ
Рівень шуму при віджиманні 74 дБ
Вага 53 кг
Габарити
Висота 85 см
Ширина 59.5 см
Глибина 44 см