Пральна машина Bosch WAN28262UA

Код товару: 1083104
Немає в наявності
  • Інформація по BOSCH WAN28262UA
  • Виробник: BOSCH
  • Країна-виробник: Польща
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: WAN28262UA
  • Вага: 54 кг.
  • Габарити: 65x87x64 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, повногабаритні 48-65 см, інверторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 8 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1400 об/хв, кількість програм - 15, так, відстрочка старту, можливість дозавантаження білизни, замок від дітей, Колір корпусу - білий

Опис BOSCH WAN28262UA

Переваги та особливості
Точні налаштування двигуна EcoSilence Drive з інверторним керуванням, який м'яко і без ривків обертає барабан, забезпечують дбайливе прання. Безщітковий двигун нового покоління EcoSilence Drive працює значно тихіше, ніж звичайні мотори. Завдяки відсутності тертя, він надійніший і довговічніший за звичайні мотори і має гарантію на 10 років. Ще однією перевагою двигуна є його енергоефективність.

AntiVibration TM: новий дизайн бічних стінок зменшує вібрацію, забезпечує тиху роботу приладу
Пральні машини Bosch, з використанням технології AntiVibration на бічних стінках, мають не тільки привабливий дизайн, але й забезпечують більшу стабільність та зменшують вібрацію під час їх роботи. Крім того, вдосконалена ізоляція також знижує рівень шуму, завдяки чому пральна машина Bosch вражає тихою роботою під час віджиму. Результати прання, які можна побачити, а чи не почути!

SpeedPerfect: ідеальне прання на 65% швидше
SpeedPerfect — це спеціальна функція, розроблена для ситуацій, коли ви поспішайте. З SpeedPerfect можна скоротити час прання до 65% без шкоди для результатів. Цю функцію можна використовувати у поєднанні з більшістю програм, з будь-яким завантаженням та будь-яким типом тканини. Наприклад, вибравши програму "Змішана білизна" у поєднанні зі SpeedPerfect, ви можете випрати до 4 кг білизни всього за 45 хвилин.

Функція "AlllergyPlus": спеціально розроблена для людей з алергією та чутливою шкірою
При недостатньому полосканні на одязі можуть залишатися алергени, які часто викликають подразнення на шкірі. Саме тому ми розробили функцію AllergyPlus. При її активації довше зберігається підвищена температура під час прання, а також додається ще один цикл полоскання, щоб зменшити кількість алергенів. Це означає зменшення кількості пилку, вовни тварин і пилових кліщів на Вашому одязі, а також ця функція була нагороджена відзнакою якості ECARF, оскільки вона ідеально підходить для алергіків і одночасно піклується про тканину.

Додайте речі будь-якої миті
Дозавантаження від Bosch дозволяє додати або прибрати зайвий одяг під час прання. Просто натисніть кнопку «Пауза» і відкрийте дверцята пральної машини, додайте необхідні речі та продовжіть цикл прання.

VoltCheck — захищає прилад від коливань струму
Функція VoltCheck: захист приладу та інформування користувача у разі відмови системи живлення або коливань струму.

Характеристики BOSCH WAN28262UA

Тип двигуна інверторний
Максимальне завантаження білизни 8 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1400 об/хв
Технічні особливості можливість дозавантаження білизни
Тип повногабаритні 48-65 см
Спосіб установки окремостоячий
Тип завантаження фронтальне завантаження
Клас енергоспоживання А+++
Клас прання A
Клас віджиму В
Споживання електроенергії за 1 цикл 0.60 кВт/годину
Споживання води за 1 цикл 45 л
Кількість програм 15
Програми прання шовк
Дисплей так
Функції вибір температури
Особливості контроль піноутворення
Висота 84.8 см
Ширина 59.5 см
Глибина 55 см
Вага 70 кг
Колір дверцят чорний
Колір корпусу білий