Пральна машина Bosch WDU28590OE

Код товару: 905922
Немає в наявності
  • Інформація по BOSCH WDU28590OE
  • Виробник: BOSCH
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: WDU28590OE
  • Вага: 83.1 кг.
  • Габарити: 66x88x73 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, повногабаритні 48-65 см, прально - сушильні, інверторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 10 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1400 об/хв, кількість програм - 14, так, очищення барабану, відстрочка старту, можливість дозавантаження білизни, обробка паром, замок від дітей, Колір корпусу - білий

Опис BOSCH WDU28590OE

Кожен хоче заощадити енергію при пранні. Але іноді швидкість важливіша. Особливо, коли поспішаєш. Завдяки системі VarioPerfect Вам доступні обидва варіанти для бездоганного результату у будь-якому випадку. Просто оберіть у меню функцію SpeedPerfect або EcoPerfect і більшість програм прання працюватиме швидше або ефективніше. Це допоможе вам або скоротити час прання на 65%, або знизити споживання енергії на 50%. Але незалежно від того, що Ви виберете – результат прання завжди буде однаково ідеальним на всі 100%! Практично безшумна пральна машина.

Звичайні пральні машини, як правило, хоч і не стоять на видноті в помешканні, але, на жаль, їх часто можна чути по всьому будинку. Машини Bosch з використанням технології AntiVibration на бокових стінках, не тільки мають привабливий дизайн, але й забезпечують більшу стабільність і зменшують вібрацію під час їх роботи. Крім того, удосконалена ізоляція також знижує рівень шуму, завдяки чому пральні машини Bosch цієї серії вражають тихою роботою під час циклу віджимання. Результати прання, які можна побачити, а не почути! Дбайлива до Вашого одягу, ощадлива до гаманця!

Ваша пральна машина може заощадити час і зусилля, але часто це призводить до надмірного споживання води. Наша технологія ActiveWater забезпечить неперевершені результати, витрачаючи не більше води, ніж це потрібно. Вбудовані датчики регулюють витрату води відповідно до типу тканини та кількості білизни, тоді як наші запатентовані барабанна та система подачі води уможливлюють більш швидке змочування. Оберіть прання, що допоможе Вам керувати витратою води та забезпечить затишок у Вашій домівці!Ідеальне прання для білизни з різним ступенем забруднення.

Дорогий і делікатний одяг можна зіпсувати всього одним пранням. Унікальна запатентована система VarioDrum акуратно видаляє інтенсивні забруднення та плями на всіх видах одягу, не розтягуючи, не зминаючи та не шкодячи йому. Залежно від обраної програми, асиметричні виступи краплевидної форми зумовлюють обережне переміщення білизни до центру барабану незалежно від напрямку його обертання. Це не тільки забезпечує інтенсивне очищення сильно забрудненого одягу, але швидше і більш ретельно очищає всю білизну. Забезпечте своєму гардеробові прання професійного рівня якості.

Характеристики BOSCH WDU28590OE

Основні
Завантаження білизни для прання 10 кг /6 кг для сушіння
Тип прально-сушильна
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A
Клас прання A
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1400 об/хв
Функції
Додаткові опції Опція "Додати білизну"
Показники ефективності
Споживання води при пранні 125 л
Споживання електроенергії 6.82 кВт/ год
Управління і дисплей
Дисплей ✔ сенсорний світлодіодний
Тип дисплея LED
Touch
Таймер відстрочки старту
Контроль дисбалансу
Звуковий сигнал
Додатково
Особливості Внутрішнє освітлення
Технологія дбайливого споживання води ActiveWater ™ Plus
Двигун нового покоління EcoSilence Drive
Автоматичне розпізнавання піни у воді та запуск додаткового ополіскування
Технологія AutoDry - електронне вимірювання рівня вологи в білизні, яка сушиться
Спеціальні антивібраційні смуги на бічних стінках приладу
Функція скорочення часу прання VarioPerfect
металевий гак замка дверцят завантажувального люка
Захист від протікання
Захист від дітей
Фізичні
Колір білий
Об'єм барабана 70 л
Рівень шуму при пранні 47 дБ
Рівень шуму при віджиманні 71 дБ
Габарити
Висота 84.5 см
Ширина 59.8 см
Глибина 64.5 см