Пральна машина Bosch WHA122XEBL

Код товару: 1089817
Немає в наявності
  • Інформація по BOSCH WHA122XEBL
  • Виробник: BOSCH
  • Країна-виробник: Росія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: WHA122XEBL
  • Вага: 63.4 кг.
  • Габарити: 54x88x64 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, вузькі 32-47 см, інверторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 7 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1200 об/хв, кількість програм - 18, так, замочування, відстрочка старту, можливість дозавантаження білизни, замок від дітей, Колір корпусу - білий

Опис BOSCH WHA122XEBL

Переваги та особливості

Двигун EcoSilence Drive надзвичайно енергоефективний та тихий у роботі, з 10-річною гарантією.

Додатково до гарантійних зобов'язань, зазначених у гарантійному талоні, Bosch приймає на себе зобов'язання протягом 10 років з моменту придбання приладу першим споживачем, а саме з 01.06.2017, безкоштовно надати змінний мотор пральних та сушильних машин у разі його виходу з ладу та на підставі заявки авторизованого сервісного центру, який надає послуги із заміни

Функція "AlllergyPlus": спеціально розроблена для людей з алергією та чутливою шкірою.
При недостатньому полосканні на одязі можуть залишатися алергени, які часто викликають подразнення на шкірі. Саме тому ми розробили функцію AllergyPlus. За її активації довше зберігається підвищена температура під час прання, а також додається ще один цикл полоскання, щоб ефективно знизити кількість алергенів. Це означає зменшення кількості пилку, вовни тварин і пилових кліщів на Вашому одязі, а також ця функція була нагороджена відзнакою якості ECARF, оскільки вона ідеально підходить для алергіків і одночасно піклується про тканину.

SpeedPerfect: ідеальне прання на 65% швидше
SpeedPerfect - це спеціальна функція, розроблена для ситуацій, коли ви поспішаєте. З SpeedPerfect можна скоротити час прання до 65%* без шкоди для результатів. Цю функцію можна використовувати у поєднанні з більшістю програм, з будь-яким завантаженням та будь-яким типом тканини. Наприклад, вибравши програму "Змішана білизна" у поєднанні зі SpeedPerfect, ви можете випрати до 4 кг білизни всього за 45 хвилин (* Різниця між тривалістю програми Easy Care 40°C та тривалістю програми Easy Care 40°C у поєднанні з функцією SpeedPerfect.) "

Програма прання темних речей: програма делікатного очищення білизни темного кольору, наприклад, джинсів.

Додайте речі будь-якої миті.
Дозавантаження від Bosch дозволяє додати або прибрати зайвий одяг під час прання. Просто натисніть на кнопку «Пауза» і відкрийте дверцята пральної машини, додайте необхідні речі та продовжіть цикл прання.

AntiVibration: новий дизайн бічних стінок зменшує вібрацію, забезпечує тиху роботу приладу.
Пральні машини Bosch, з використанням технології AntiVibration на бічних стінках, мають не тільки привабливий дизайн, але й забезпечують більшу стабільність та зменшують вібрацію під час їх роботи. Крім того, вдосконалена ізоляція також знижує рівень шуму, завдяки чому пральна машина Bosch вражає тихою роботою під час віджиму. Результати прання, які можна побачити, а чи не почути!

Бічні панелі Anti-Vibration скорочують вібрації та забезпечують більшу стабільність під час прання та віджиму.

Більше ніколи не забувайте про речі разом із функцією дозавантаження.
Забули покласти шкарпетку чи футболку? Не хвилюйтесь. Функція дозавантаження білизни у пральних машинах Bosch дозволяє легко додавати забутий одяг або виймати його навіть під час прання *. Просто зупиніть цикл роботи і відкрийте люк, щоб покласти забуті речі в барабан і продовжити прання. (* Дозавантаження неможливе, коли температура відтоку вище 50 ° C або коли рівень води занадто високий.)

Сенсорні кнопки вибору додаткових опцій TouchControl моментально реагують на Ваш дотик і роблять керування пральною машиною зручним та надзвичайно приємним.

VoltCheck – захищає прилад від коливань струму.
Функція VoltCheck: захист приладу та інформування користувача у разі відмови системи живлення або коливань струму.

Просто встановіть необхідний час початку циклу, щоб білизна була готова тоді, коли вам це потрібно. Якщо ви лягаєте спати, то можете просто вказати необхідний час початку програми, щоб вранці ваш одяг був уже чистим і свіжим.

Пральні машини Bosch Перфект-фіт встановлюються до стіни з мінімальним зазором. Задня частина приладу стає до стіни, тому дрібні предмети не падають за машину, і її не потрібно відсувати, щоб дістати їх.

Ідеальна чистота спортивного взуття без ушкоджень.
Прати спортивне взуття руками досить складно. Однак з пральними машинами Bosch ви можете прати спортивне взуття з різних матеріалів. Спеціальна програма для прання спортивного взуття/програма Sport Shoes розроблена для збереження ідеального зовнішнього вигляду ваших кросівок, а також для економії часу та зусиль, витрачених на прання руками.

Унікальна запатентована конструкція барабана з асиметричними лопатями та краплеподібними виступами гарантує делікатне прання вашої білизни. Інтенсивність руху барабана залежить від вибраної програми, для дбайливого очищення одягу та його захисту від пошкоджень. Барабан розроблений для догляду за вашим одягом, а також для досягнення бажаних результатів прання.

Зменшує зминання білизни до 50%.
Ми знаємо, що ви докладаєте багато зусиль, щоб забезпечити повноцінний догляд за улюбленим одягом. Але прання може бути нещадним до вашої білизни. На одязі можуть з'являтися безліч складок і зім'ятий під час прання, що потребують інтенсивного прасування, безлічі зусиль і часу. А це, у свою чергу, призводить до пошкодження тканини через надто високу температуру. 50%, в результаті чого вам потрібно буде докладати менше зусиль при прасуванні.

Замочування: зручне автоматичне видалення складних плям.

Функція замочування допомагає видаляти складні та застарілі плями з тканин. Якщо активувати її на початку циклу, фаза замочування автоматично завершиться приблизно через 1 годину 30 хвилин, після чого буде 15-хвилинна пауза, під час якої можна доповісти менш забруднені речі. Так ви можете зручно додати білизну, що не вимагає замочування, або ж дозволити машині автоматично перейти до стандартного циклу прання. ручному замочуванні. Зручне та ефективне очищення навіть сильно забруднених речей. Тривалість фази замочування може змінюватись від 1 год 18 хв до 1 год 31 хв залежно від обсягу завантаженої білизни та типу тканини.

Ідеально тиха та стійка пральна машина.
Пральна машина Bosch Perfect Care з системою AntiVibration поглинає вібрації, які утворюються під час обертання барабана, що гарантує безшумну роботу пральної машини. Продумана конструкція з коливальною системою, що складається з 3 пружин та 3 амортизаторів, забезпечує стійкість та безшумну роботу пральної машини. Отже, ви можете насолоджуватися ідеально тихим пранням і бути впевненим, що ваша пральна машина працюватиме протягом довгих років.

Характеристики BOSCH WHA122XEBL

Тип вузькі 32-47 см
Тип двигуна інверторний
Спосіб установки окремостоячий
Тип завантаження фронтальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 7 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1200 об/хв
Клас енергоспоживання А+++
Клас прання A
Клас віджиму В
Споживання електроенергії за 1 цикл 0.70 кВт/год
Споживання води за 1 цикл 40 л
Кількість програм 18
Програми прання тонка білизна
Дисплей так
Технічні особливості можливість дозавантаження білизни
Функції старт/пауза
Особливості контроль дисбалансу
Висота 84.8 см
Ширина 60 см
Глибина 44.6 см
Вага 62.8 кг
Колір дверцят білий
Колір корпусу білий