Пральна машина Bosch WHA222XEBL

Код товару: 1092682
Немає в наявності
  • Інформація по BOSCH WHA222XEBL
  • Виробник: BOSCH
  • Країна-виробник: Росія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: WHA222XEBL
  • Вага: 63.5 кг.
  • Габарити: 55x88x63 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, вузькі 32-47 см, інверторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 7 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1200 об/хв, кількість програм - 18, так, відстрочка старту, можливість дозавантаження білизни, замок від дітей, Колір корпусу - білий

Опис BOSCH WHA222XEBL

Вузька пральна машина PerfectCare з інноваційним барабаном SoftCare Drum і технологією AntiStain: автоматичне видалення жирних плям навіть з делікатних тканин.

Під час прання темних речей пральна машина додає більше води та запускає додатковий цикл полоскання для більш ретельного вимивання залишків прального засобу для усунення плям.

Зменшення зминань білизни до 50%
Ми знаємо, що ви докладаєте безліч зусиль, щоб забезпечити повноцінний догляд за улюбленим одягом. Але прання може бути нещадним для вашої білизни. На одязі можуть з"являтися безліч складок та зминань під час циклу прання, які потребують інтенсивного прасування з докладанням безлічі зусиль та часу. А це, в свою чергу, приводить до пошкодження тканини через занадто високу температуру. Ось чому ми винайшли технологію Антизминання - це спеціальна програма прання, яка піклується про ваш одяг, тому оптимізована таким чином, щоб утворювати менше складок, зменшивши зминання білизни до 50%, внаслідок чого вам потрібно буде докладати менше зусиль під час прасування.

Дбайлива з Вашим одягом. Дбайлива до Вашої шкіри.
На недостатньому полоскані на одязі можуть залишатись алергени, що часто викликають подразнення на шкірі. Ось чому ми розробили функцію AllergyPlus. При її активації довше зберігається підвищена температура під час прання, а також додається ще один цикл полоскання, щоб ефективно знизити кількість алергенів. Це означає менше пилку, шерсті тварин і пилових кліщів на Вашому одязі, а також прального засобу. Програма була нагороджена відзнакою якості ECARF, оскільки вона ідеально підходить для алергиків та водночас дбає про тканину.

Практично безшумна пральна машина.
Пральні машини Bosch, з використанням технології AntiVibration на бокових стінках, не тільки мають привабливий дизайн, але й забезпечують більшу стабільність і зменшують вібрацію під час їх роботи. Крім того, удосконалена ізоляція також знижує рівень шуму, завдяки чому пральні машини Bosch вражають тихою роботою під час циклу віджимання. Результати прання, які можна побачити, а не почути!

Характеристики BOSCH WHA222XEBL

Тип двигуна інверторний
Максимальне завантаження білизни 7 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1200 об/хв
Технічні особливості можливість дозавантаження білизни
Тип вузькі 32-47 см
Спосіб установки окремостоячий
Тип завантаження фронтальне завантаження
Клас енергоспоживання А+++
Клас прання A
Клас віджиму В
Споживання електроенергії за 1 цикл 0.7 кВт/год
Споживання води за 1 цикл 40 л
Кількість програм 18
Програми прання швидке прання
Дисплей так
Функції старт/пауза
Особливості додаткове полоскання
Висота 88 см
Ширина 65 см
Глибина 44.6 см
Вага 62 кг
Колір дверцят чорний
Колір корпусу білий