Пральна машина Bosch WLP20265BL

Код товару: 1119493
Немає в наявності
  • Інформація по BOSCH WLP20265BL
  • Виробник: BOSCH
  • Країна-виробник: Росія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: WLP20265BL
  • Вага: 63.72 кг.
  • Габарити: 54x88x65 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, вузькі 32-47 см, інверторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 6.5 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1000 об/хв, кількість програм - 16, так, відстрочка старту, можливість дозавантаження білизни, Колір корпусу - білий

Опис BOSCH WLP20265BL

Основні перевагиДогляд

Під час прання темних речей пральна машина додає більше води та запускає додатковий цикл полоскання для більш ретельного вимивання залишків прального засобу для усунення плям.

Здоров'яДбайлива з Вашим одягом. Дбайлива до Вашої шкіри.

При недостатньому полоскані на одязі можуть залишатись алергени, що часто викликають подразнення на шкірі. Ось чому ми розробили функцію AllergyPlus. При її активації довше зберігається підвищена температура під час прання, а також додається ще один цикл полоскання, щоб ефективно знизити кількість алергенів. Це означає менше пилку, шерсті тварин і пилових кліщів на Вашому одязі, а також прального засобу. Програма була нагороджена відзнакою якості ECARF, оскільки вона ідеально підходить для алергиків та водночас дбає про тканину.

Практично безшумна пральна машина.

Пральні машини Bosch, з використанням технології AntiVibration на бокових стінках, не тільки мають привабливий дизайн, але й забезпечують більшу стабільність і зменшують вібрацію під час їх роботи. Крім того, удосконалена ізоляція також знижує рівень шуму, завдяки чому пральні машини Bosch вражають тихою роботою під час циклу віджимання. Результати прання, які можна побачити, а не почути!

Гнучкість

Просто встановіть необхідний час початку циклу, щоб ваша білизна була готова тоді, коли вам це потрібно. Якщо ви лягаєте спати, то можете просто вказати необхідний час початку програми, щоб вранці ваш одяг був вже чистим та свіжим.

ПотужністьSpeedPerfect: ідеальне прання на 65% швидше.

SpeedPerfect — це спеціальна функція, розроблена для ситуацій, коли ви поспішаєте. З SpeedPerfect ви можете скоротити час прання до 65% * без шкоди для результатів. Ця функція може бути використана в поєднанні з більшістю програм, з будь-яким завантаженням і будь-яким типом тканин. Наприклад, вибравши програму "Змішана білизна" в поєднанні з SpeedPerfect, ви можете випрати до 4 кг білизни всього за 45 хвилин (* Різниця між тривалістю програми Easy Care 40 ° C і тривалістю програми Easy Care 40 ° C в поєднанні з функцією SpeedPerfect.) "

КомфортVoltCheck - захищає прилад від коливань струму.

Функція VoltCheck: захист приладу та інформування користувача у випадку відмови системи живлення чи коливань струму.

Простота у використанніДодайте речі у будь-який момент.

Дозавантаження від Bosch дозволяє додати або прибрати зайвий одяг під час циклу прання. Просто натисніть на кнопку "Пауза", і відкрийте дверцята пральної машини, додайте необхідні речі та продовжіть цикл прання.

Характеристики BOSCH WLP20265BL

Основні
Тип пральна
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A++
Клас віджиму C
Завантаження білизни 6.5 кг
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1000 об/хв
Функції
Програми Бавовна
Технології ActiveWater Plus: дбайливе споживання води
Управління і дисплей
Дисплей
Додатково
Тип барабана SoftCare
Фізичні
Колір білий
Діаметр завантажувального люка 32 см
Об'єм барабана 47 л
Рівень шуму при пранні 53 дБ
Рівень шуму при віджиманні 72 дБ
Кут відкриття дверей 165 º
Габарити
Висота 84.8 см
Ширина 59.8 см
Глибина 44.6 см