Пральна машина Candy CSO41265TE/1-9

Код товару: 1451482
Є в наявності
11182 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 11182грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по CANDY CSO41265TE/1-9
  • Виробник: CANDY
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: CSO41265TE/1-9
  • Вага: 67.7 кг.
  • Габарити: 63x88x49 см.
  • Короткий опис:

    тип - вузькі 32-47 см, колекторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 6 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1200 об/хв, кількість програм - 15, так, очищення барабану, відстрочка старту, замок від дітей, Колір корпусу - білий

Опис CANDY CSO41265TE/1-9

SMART PRO
Полегшіть собі життя з Candy Smart Pro. Завдяки повному набору швидких циклів прання на кожен день. Ці пральні машини гнучкі у використанні, швидко прають і надійно працюють, а отже, стануть найкращим вибором, якщо треба заощадити час та гроші.

ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ЦИФРОВИЙ ДИСПЛЕЙ
Для кращої наочності та простоти налаштування пральна машина Candy Smart Pro оснащена двомірним цифровим дисплеєм. Пральна машина Smart Pro відображає час обраної програми прання, ступінь забруднення, вибрані опції (гігієнічні, попереднє прання і т.д), Функцію визначення кілограмів, температуру прання і швидкість віджиму.

ТЕХНОЛОГІЯ SMART TOUCH
SMART TOUCH – це технологія підключення «proximity», що використовується в пральних машинах Candy. Залежно від виробу вона може наділити його додатковими функціями, а вам дати корисні поради для покращення ваших навичок роботи з пральною машиною та допомогти вам усунути помилки та несправності безпосередньо з вашого смартфона.
Взаємодія з виробом можлива лише зі смартфонів Android, обладнаних технологією NFC.

ТЕХНОЛОГІЯ SIMPLY-FI
У пральних машинах Candy Smart Pro реалізовано технологію Simply-Fi: вони дають голосові підказки щодо використання унікальними функціями техніки, ефективно споживають енергію та воду, а також підтримують дистанційне керування. Так прання стає більш приємним та ефективним.

EASY IRON (легка прасування)
Цей режим зводить до мінімуму утворення складок та зам’ятостей білизни. Ефект досягається завдяки поєднанню особливих температурних та механічних режимів прання та віджиму з оптимальною кількістю води. В результаті ви отримуєте білизну, яка не потребує додаткових зусиль для розгладження.

ПРОГРАМИ «ШВИДКЕ ПРАННЯ (14/30/44/59 хв)»
Найкраще поєднання часу та ефективності. З пральними машинами Candy можна вибирати серед чотирьох режимів прання, кожен з яких триває менше години, але на 100% ефективним.

FUZZY LOGIC (рівень забруднення)
Fuzzy Logic у пральній машині – це система вбудованих датчиків, які аналізуватимуть рівень забруднення білизни, а мікропроцесор пристрою розрахує тривалість прання. Крім рівня забруднення, сенсорні датчики допоможуть визначити характер забруднення, склад тканини і жорсткість води, щоб вибрати оптимальну роботу, що щадить.

ТЕХНОЛОГІЯ ACTIVE MOTION
Нова технологія Candy - ACTIVE MOTION посилює дію миючого засобу за допомогою підвищення швидкості обертання барабана на різних рівнях, що дозволяє покращити результати прання, заощадити час та зменшити вібрацію машини.

ECO MIX
Ця інноваційна програма дозволяє прати разом різні тканини та кольори, такі як бавовна, синтетика та змішані тканини, при температурі всього 20°C та забезпечує відмінне очищення. Витрата за цією програмою становить близько 40% від звичайного прання бавовни при 40°C.

ФУНКЦІЯ «ВІДКЛАДЕНИЙ СТАРТ»
З функцією відкладеного старту білизну можна прати тоді, коли вам зручно. Запрограмований початок прання можна відкласти до 24 годин. Тепер, з пральною машиною Candy можна забути про неприємний запах прілої білизни, залишеної всередині пральної машини. Як і про споживання дорогої денної енергії, прання можна налаштувати на час, коли тарифікація є нижчою.

РОЗУМНІ ТЕХНОЛОГІЇ
Завдяки додатку Candy simple-fi у вас є доступ до широкого спектру додаткових програм та функцій, а також до повного віддаленого керування. Наприклад, ви можете:
-Активувати періодичні нагадування за допомогою функції Memo Smart Wash.
-Збережіть ваші улюблені програми для миттєвого використання.
-Отримайте корисні поради щодо правильного дозування миючого засобу.
-Отримайте повну інформацію про правильне обслуговування та підтримку вашого пристрою.
Вибирайте з більш ніж 20 додаткових спеціалізованих програм, підключивши додаток на Ваш смартфон!

ВСЕ ПІД КОНТРОЛЕМ
З функцією «Статистика» ви зможете контролювати програми машини Candy, якими користуєтеся найчастіше, і дізнатися, як зоптимізувати своє прання.

ШВИДКО ПРАТИ ЛЕГКО
Пральна машина Candy SmartPro має всеосяжний набір із 9 режимів швидкого прання тривалістю менше години. Ви можете зберегти свій час для того, що вам подобається, і мати ідеальне прання на кожну потребу.

Характеристики CANDY CSO41265TE/1-9

Тип пральна
Тип двигуна Колекторний
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A+++
Клас прання A
Дисплей
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 45 см
Вага 61 кг
Основні
Клас віджиму B
Завантаження білизни для прання 6 кг
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1200 об/хв
Функції
Кількість програм прання 15 + 1
Прання паром
Показники ефективності
Споживання води при пранні 44.5 л
Споживання електроенергії 0.8 кВт/ год
Управління і дисплей
Тип дисплея сенсорний
Додатково
Особливості Система Active Motion
9 швидких циклів прання
Simply-Fi
Фізичні
Колір білий
Колір дверцята білий
Рівень шуму при пранні 58 дБ
Рівень шуму при віджиманні 79 дБ
Габарити