Сушильна машина Candy CSO4H7A1DE-S

Код товару: 1026237
Немає в наявності
  • Інформація по CANDY CSO4H7A1DE-S
  • Виробник: CANDY
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: CSO4H7A1DE-S
  • Вага: 41 кг.
  • Габарити: 54x87x66 см.
  • Короткий опис:

    Спосіб установки - окремостоячий, Максимальне завантаження - 7 кг, 85 см, 46.5 см, 60 см, колір корпусу - білий

Опис CANDY CSO4H7A1DE-S

SMART PRO.
Сушарка Candy Smart Pro - розумний вибір, що заощадить ваш час. Універсальна, швидка та надійна сушарка Candy Smart Pro пропонує для ваших повсякденних потреб повний набір швидких циклів сушіння тривалістю до 90 хвилин.

ВІДМІННИЙ РЕЗУЛЬТАТ СУШІННЯ НАВІТЬ В ОБМЕЖЕНОМУ ПРОСТОРІ.
Сьогодні люди все більше і більше потребують оптимізації простору і часу, тому Candy пропонує абсолютно нове рішення: сушильна машина, сумісна з пральними машинами категорії Slim (вузькі). Її глибина становить лише 46 см, а вмістити вона може до 7 кг білизни: це просто ідеальна розумна пара, що гарантовано забезпечить вам бездоганний комфорт прання та сушіння, який зрівняється з моделями стандартних розмірів.

ТЕПЛОВИЙ НАСОС.
Технології Candy дають змогу одночасно користуватися сушаркою та пральною машиною чи іншою побутовою технікою, не ризикуючи перевантажити електромережу. Отже, ви не обмежені в тому, скільки часу та електрики можете заощадити вдома.

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ A+.
В епоху економії енергоресурсів усе більше споживачів звертають увагу на енергоефективність побутової техніки. Високий клас енергоефективності А+ гарантує нижче споживання енергії ніж А, та економію вашого сімейного бюджету.

ДОСИТЬ ВИТРАЧАТИ ЧАС.
Завдяки функції "Відкладений запуск" (Start Delay), цикл сушіння можна розпочати із затримкою до 24 годин: відкладіть його на ніч, щоб заощадити на електриці, або запрограмуйте сушильну машину, як вам зручно.

ЦИКЛИ СУШІННЯ НА БУДЬ-ЯКИЙ ВИПАДОК.
З Candy ви матимете у своєму розпорядженні повний арсенал швидких циклів сушіння тривалістю від 30 до 90 хвилин на будь-який випадок. Ці сушарки гнучкі у використанні, швидко сушать і надійно працюють, а отже, стануть найкращим вибором, якщо треба заощадити час і гроші.

ПОНАД 20 ДОДАТКОВИХ ПРОГРАМ.
Завдяки додатку Candy simply-Fi, Ви можете підключатися до сушарки смартфоном або планшетом, відкриваючи доступ до функцій simply-Fi. Наприклад, з нього можна завантажити понад 20 додаткових циклів сушіння і користуватися ними.

СУПЕРЛЕГКЕ ПРАСУВАННЯ.
УДВІЧІ МЕНШЕ СКЛАДОК, УДВІЧІ ШВИДШЕ ПРАСУВАННЯ. Ваша нова сушильна машина Candy зменшує утворення складок і кошлатання завдяки спеціальним поперемінним рухам і функції запобігання складок, до і після циклу сушіння. Інтелектуальний датчик забезпечує ідеальний рівень вологості для вдвічі швидшого прасування.

EASY IRON.
Удвічі менше складок, удвічі швидше прасування. Ваша нова сушильна машина зменшує утворення складок і зачіпок завдяки спеціальним почерговим рухам і функції запобігання складок, до і після циклу сушіння. Інтелектуальний датчик забезпечує ідеальний рівень вологості для вдвічі швидшого прасування.

ЖИТТЯ В СТИЛІ "СМАРТ".
Завдяки повній сумісності з Wi-Fi і додатком Candy simply-Fi, ви отримуєте доступ до численних інтелектуальних функцій, як-от дистанційне керування, додаткові цикли, поради щодо сушіння та діагностика.

KG DETECTOR.
ЕКОНОМІТЬ до 70% ЧАСУ І ГРОШЕЙ. Не бійтеся завантажувати в сушильну машину малу кількість білизни, адже у Candy для цього є чудове рішення, яке допоможе вам заощадити до 70% часу і грошей. Спеціальні сенсори ваги та сушіння здатні зважити завантаження й автоматично зупинити цикл після досягнення необхідного рівня сушіння, тож у такий спосіб можна заощадити електроенергію, час і гроші. Так ви можете висушити від 1 кг до максимального рівня завантаження без марних витрат і без шкоди для тканин.

WOOLMARK.
100% захисту, 100% догляду. Не хвилюйтеся про ризик псування або деформації ваших вовняних речей: ваша сушильна машина Candy знає, як поводитися з вовняними та делікатними тканинами найкращим чином. Завдяки спеціальним рухам барабана і точному температурному контролю, сушарка знає як висушити вовну і делікатні тканини без жодного ризику розпушування і псування. Найкращий захист гарантовано. Схвалено компанією WOOLMARK.

СКАЖІТЬ "ПРОЩАВАЙ" ДИСКОМФОРТУ В СПИНІ!
Скажіть "прощавай!" дискомфорту в спині під час завантаження білизни. Новий отвір дверцят від Сandy на 3,5 см вищий, ніж в інших приладів, гарантує мінімум зусиль під час завантаження або розвантаження сушильної машини.

ТЕХНОЛОГІЯ EASY CASE.
Обираючи сушильні машини Candy, користувач, перш за все, дбає про високу продуктивність та енергоощадність, та вже після покупки виявляється, що й інші функції мають велике значення. Для вирішення повсякденних проблем Candy винайшла революційний резервуар для збору конденсату Easy Case! Easy Case - це унікальне рішення для збору конденсату, що утворюється в процесі сушіння, вбудовану в двері конструкцію. Ергономічна ручка та продумана форма резервуара дає змогу швидко та зручно вийняти його із сушильної машини. Крім того, ви гарантовано зможете заощадити споживання води - конденсат можна повторно використовувати для повсякденних побутових потреб.

ДОДАТКОВА ПАМ'ЯТЬ.
Тепер не доведеться довго згадувати, який цикл сподобався минулого разу: його можна зберегти завдяки функції "Додати в обране" (NEW FAVOURITE). Під час подальшого сушіння сушарка Сandy одразу завантажить потрібні параметри циклу.

Характеристики CANDY CSO4H7A1DE-S

Основні
Програми Woolmark
Тип сушки із тепловим насосом
Розмір повнорозмірна
Завантаження 7 кг
Клас енергоспоживання A+
Форма дверцята кругла
Клас ефективності віджиму B
Функціональні особливості
Індикація закінчення циклу
Дисплей
Додатково Регульовані ніжки
Wi-Fi з'єднання
Bluetooth
Фізичні
Річне споживання електроенергії 269 кВт*г
Матеріал барабана оцинкований
Рівень шуму 67 дБ
Колір дверцят білий
Колір білий
Габарити ( ВxШxГ ) 85 х 46.5 х 60
Вага 37.5 кг