Пральна машина Candy CST06LE/1-S

Код товару: 1095056
Немає в наявності
  • Інформація по CANDY CST06LE/1-S
  • Виробник: CANDY
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: CST06LE/1-S
  • Вага: 60 кг.
  • Габарити: 64x88x48 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, повногабаритні 48-65 см, колекторний, окремостоячий, вертикальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 6 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1000 об/хв, кількість програм - 15, відстрочка старту, Колір корпусу - білий

Опис CANDY CST06LE/1-S

Вертикальна пральна машина
Candy CST06LE/1-S – пральна машинка від компанії Candy з особливістю – вертикальним завантаженням білизни. Цей пристрій відмінно підійде для будь-якого будинку, дачі мул іншого приміщення, має широкий набір функціоналу, безшумну роботу та приємний дизайн. Машина оснащена широкими можливостями для прання будь-якого виду тканини та здатна ефективно випрати навіть речі із щільної тканини.

Конструкція корпусу
Candy CST06LE/1-S оснащений технологією антивібрації, яка полягає у спеціальній конструкції стінок машинки, а також барабана. Машинка оснащена барабаном з перфорованими стінками і хвилеподібними ребрами з нержавіючої сталі, які мають антиалергенні властивості. Машинка оснащена інверторним двигуном з тихою роботою з десятирічною гарантією.

Інші характеристики
Candy CST06LE/1-S має особливу систему перевірки та визначення миючого засобу. Вона визначає - це звичайне миючий засіб іди таблетка 3 в 1. Залежно від цієї інформації, посудомийка вибирає оптимальний процес миття посуду для якіснішого результату. Є також функція, яка скоротить час роботи посудомийної машини. При цьому якість миття та роботи не постраждає.

Важливі деталі
Candy CST06LE/1-S оснащена технологією антивібрації, яка полягає у спеціальній конструкції стінок машинки, а також барабана. Машинка оснащена барабаном з перфорованими стінками і хвилеподібними ребрами з нержавіючої сталі, які мають антиалергенні властивості. Машинка стане простою та функціональною помічницею для вашого будинку на довгі роки.

Характеристики CANDY CST06LE/1-S

Основні
Тип пральна
Тип завантаження вертикальна
Клас енергоспоживання A+++
Клас прання A
Завантаження білизни 6 кг
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1000 об/хв
Функції
Кількість програм прання 15
Показники ефективності
Споживання електроенергії 153 кВт/ год
Управління і дисплей
Таймер відстрочки старту ✔ 3/6/9 год
Додатково
Особливості світлодіодна індикація
Матеріал барабану нержавіюча сталь
Фізичні
Колір білий
Колір дверцята білий
Об'єм барабана 42 л
Рівень шуму при пранні 61 дБ
Рівень шуму при віджиманні 75 дБ
Вага 55.5 кг
Номінальна напруга 220 В - 230 В
Габарити
Висота 85 см
Ширина 40 см
Глибина 60 см