Сушильна машина Candy ROEH8A2TE-S

Код товару: 1221424
Немає в наявності
  • Інформація по CANDY ROEH8A2TE-S
  • Виробник: CANDY
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ROEH8A2TE-S
  • Вага: 45 кг.
  • Габарити: 62x88x64 см.
  • Короткий опис:

    Спосіб установки - окремостоячий, Максимальне завантаження - 8 кг, кількість режимів сушки - 16, об'єм барабана - 125 л, 85 см, 60 см, 60 см, колір корпусу - білий

Опис CANDY ROEH8A2TE-S

EASY IRON

Удвічі менше складок, вдвічі швидше прасування. Ваша нова сушильна машина зменшує утворення складок і зачіпок завдяки спеціальним поперемінним рухам і функціям запобігання складок, до і після циклу сушіння. Інтелектуальний датчик забезпечує ідеальний рівень вологості для вдвічі більше швидкого прасування.

ТЕПЛОВИЙ НАСОС

Технології Candy дозволяють одночасно користуватися сушаркою і пральною машиною чи іншої побутовою технікою, не ризикуючи перевантажити електромережу. Отже, ви не обмежені в тому, скільки часу і електрики можете заощадити в своєму будинку.

ВИСТАЧИТЬ ВИТРАЧАТИ ЧАС

Завдяки функції "Відкладений запуск» (Start Delay), цикл сушіння можна почати з затримкою до 24 годин: відкладіть його на ніч, щоб заощадити на електриці, або запрограмуйте сушильну машину, як вам зручно. З Candy ви будете мати в своєму розпорядженні повний арсенал швидких циклів сушіння тривалістю від 30 до 90 хвилин на будь-який випадок. Ці сушарки гнучкі у використанні, швидко сушать і надійно працюють, а значить, стануть найкращим вибором, якщо треба заощадити час і гроші.

ЖИТТЯ В СТИЛІ «СМАРТ»

Завдяки повній сумісності з Wi-Fi і додатком Candy simply-Fi, ви отримуєте доступ до численних інтелектуальних функцій, наприклад дистанційне керування, додаткові цикли, поради по сушці і діагностика.

ТЕХНОЛОГІЯ EASY CASE

Обираючи сушильні машини Candy, користувач, перш за все, піклується про високу продуктивність і енергозбереження, і вже після покупки виявляється, що і інші функції мають велике значення. Для вирішення повсякденних проблем Candy винайшла революційний резервуар для збору конденсату Easy Case! Easy Case - це унікальне рішення для збору конденсату, що утворюється в процесі сушіння, вбудовану в двері конструкцію. Ергономічна ручка і продумана форма резервуара дозволяє швидко і зручно вийняти його з сушильної машини. Крім того, ви гарантовано зможете заощадити споживання води - конденсат можна повторно використовувати для повсякденного побутових потреб.

ДОДАТКОВА ПАМ'ЯТЬ

Тепер не доведеться довго згадувати, який цикл сподобався минулого разу: його можна зберегти завдяки функції "Додати в обране" (NEW FAVOURITE). Під час подальшої сушки сушарка Сandy відразу завантажить потрібні параметри циклу.

Характеристики CANDY ROEH8A2TE-S

Також шукають з тепловим насосом
Спосіб установки окремостоячий
Максимальне завантаження 8 кг
Кількість програм 16
Кількість режимів сушки 16
Об'єм барабана 125 л
Об'єм контейнера для конденсату 5 л
Клас енергоспоживання А++
Енергоспоживання 1.94 кВт/год
Діаметр люка 38 см
Мережева напруга 220-240 В
Частота мережі 50 Гц
Особливості установка ступеня сушіння
Програми щоденна
Режими сушіння швидка
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 60 см
Вага 42.5 кг
Колір корпусу білий
Колір дверцят білий