Сушильна машина Samsung DV90T8240SH/UA

Код товару: 1135495
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung DV90T8240SH/UA
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: DV90T8240SH/UA
  • Вага: 55 кг.
  • Короткий опис:

    Сушильна машина Samsung DV90T8240SH/UA

Опис Samsung DV90T8240SH/UA

Ефективність класу A+++
Енергетична ефективність класу A+++ з технологією теплового насоса
Економте гроші та захищайте довкілля, використовуючи менше електроенергії*. Технологія теплового насоса пропонує енергоефективний, економний та дбайливий спосіб сушіння одягу. Енергоефективність класу A+++ означає, що використовується «холодоагент» замість електроенергії, щоб нагріти повітря, та переробляється тепле повітря, щоб уникнути марних витрат енергії.

Сушить за 81 хвилину
Супершвидкість
Виперіть та висушіть речі лише за 2 години, економлячи електроенергію. Цикл «Супершвидкість» дозволяє висушити бавовняні та синтетичні речі за 81 хвилину*. А завдяки функції «Супершвидкість» пральної машини ви зможете випрати та просушити одяг за 39 хвилин*. Отже, одяг можна випрати та повністю висушити за 2 години.

Менше шуму
Тихе сушіння
Періть речі, не турбуючи сусідів та не будячи дітей вночі. Інновація «Тихе сушіння» пропонує вбудовану систему зменшення шуму. Її створено з матеріалів, які поглинають звук, а також оснащено алгоритмом, який оптимізує швидкість обертання для мінімізації шуму. За рахунок цього вдалося досягти низького рівня шуму – 60 дБ*.

Знищує бактерії
Цикл «Гігієна»
Знищує бактерії на одязі та інших предметах, як-от білизна та м’які іграшки. Цикл «Гігієна» дезинфікує сухі та вологи предмети та речі*, не впливаючи на ефективність процесу сушіння. Використання високої температури під час сушіння дозволяє знищити 99 % мікробів**.

Відкривається так, як вам зручно
Дверцята з можливістю перенавішування
Оберіть зручний для вас напрямок, у якому відкриватимуться двері з можливістю перенавішування*. Завдяки цьому ви зможете організувати простір, а пральна машинка підійде до будь-якого планування кімнати, у якій вона знаходиться. Окрім того, під час відкривання двері не наштовхнуться на стіну! Оскільки двері прозорі*, ви зможете перевірити, що всередині машинки, заглянувши туди.

Одяг без зморшок
Функція «Захист від зморшок»
Висушений одяг без зморшок, не користуючись праскою. Просто оберіть «Захист від зморшок», і після закінчення циклу сушіння машина періодично обертатиме барабан без нагрівання протягом певного часу (до 180 хвилин). Це запобігає занадто довгому перебуванню гарячого одягу в одному положенні, тому на тканині не утворюються складки.

Розумно сушить
Функція «OptimalDry»
Оптимізуйте ефективність сушіння без особливих зусиль! Функція «OptimalDry» використовує 3 датчики, щоб досягнути кращих результатів. Вона відстежує рівень вологості та підлаштовує час сушіння, тому прання завершується швидше, та при ньому використовується менше енергії. Окрім того, вона запобігає пошкодженню одягу та нагадує чистити теплообмінник.

Характеристики Samsung DV90T8240SH/UA

Тип загрузки фронтальный
Тип управления электронное
Количество программ 18
Дисплей есть
Отсрочка старта есть
Блокировка от детей есть
Класс энергопотребления А+++
Уровень шума 62 дБ
Габариты (ШхВхГ) 600х850х600 мм
Цвет белый
Максимальная загрузка 9 кг
Тип двигателя инверторный
Шланг для отвода конденсата входит в комплект поставки
Подсветка сушильного барабана есть
Тип слива встроенный контейнер + подключение к канализации
Индикация заполнения емкости для конденсата есть
Вес 54 кг
Защита от протечек воды нет данных
Smart-управление через Wi-Fi
Установка степени сушки есть
Настройка времени сушки есть
Перенавешивание дверей есть
Обработка паром отсутствует
Программы бесшумная сушка, быстрая сушка,верхняя одежда, деликатные ткани, полотенца, постельное белье, рубашки, синтетика, смешанные вещи, сушка по времени, теплый воздух, хлопок, холодный воздух
Установка в колонну есть
Тип сушки тепловой насос