Пральна машина Electrolux EW6S4R04W

Код товару: 906176
Немає в наявності
  • Інформація по ELECTROLUX EW6S4R04W
  • Виробник: ELECTROLUX
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: EW6S4R04W
  • Вага: 55 кг.
  • Габарити: 87x62x43 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, вузькі 32-47 см, колекторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 4 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1000 об/хв, кількість програм - 14, так, очищення барабану, відстрочка старту, можливість дозавантаження білизни, обробка паром, замок від дітей, Колір корпусу - білий

Опис ELECTROLUX EW6S4R04W

Пральна машина вузька ELECTROLUX EW6S4R04W

Пральна машина компактна PerfectCare 600 з системою SensiCare коригує тривалість програми згідно з розмірами завантаження, економлячи електрику і воду і не допускаючи перепирання одягу.
Це забезпечує максимум економії навіть для найменших завантажень, а її компактність економить місце без шкоди для міцності та якості догляду за білизною.

Програма Антиаллергия + Пар
Антиалергія + Пар — це високопродуктивний цикл прання для видалення алергенів і бактерій з повсякденних речей.
Це дозволяє вам насолоджуватися гігієнічною чистотою і свіжістю.

SensiCare
Датчики автоматично налаштовують параметри циклу за величиною завантаження протягом першої хвилини, щоб зменшити час, енергію і використану воду.

Woolmark
Пральні машини Electrolux мають сертифікат Woolmark blue і здатні піклуватися про шерсть краще, ніж будь-хто інший.

Timemanager
Програма дозволяє регулювати тривалість циклу прання до вашого графіку, зменшуючи тривалість, не завдаючи шкоди продуктивності або споживанню енергії.

Пауза + Додати речі
Призупиніть цикл прання, щоб додати забуті речі, поки рівень води все ще знаходиться нижче лінії дверцята. Додавання зручності, без шкоди для догляду.

UltraCare
Кожна ниточка залишається м'якою. Прання за пранням. Система UltraCare попередньо змішує миючі засоби для швидкого, ретельного очищення. Попередньо змішаний пом'якшувач проникає в кожну ниточку тканини. Миючий засіб і пом'якшувач попередньо змішується і активується водою перед входом в барабан, гарантуючи, що кожне волокно буде досягнуто і очищене.

Програма " Денім"
Джинсова тканина славиться своєю міцністю, але якщо ви хочете, щоб речі з деніму надовго зберегли первісний вигляд, їм потрібен особливий догляд — особливо моделям з принтами, кольору індиго або яскравих відтінків. Режим прання "Денім".

Програма " Дитяча білизна"
Цикл делікатного догляду, який підійде для дитячих речей. Великий обсяг води і дбайливі обертання барабана на етапі прання захищають колір і волокна тканини.

Функція SoftPlus
Завдяки опції SoftPlus пом'якшувач для тканин рівномірно розподіляється по білизні і глибоко проникає в волокна тканин, сприяючи ідеальної м'якості.

LifeStyle (PerfectCare Collection)
Можливо, ви вважаєте, що ніхто не подбає про ваш одяг краще, ніж професіонали, що домашнє прання тільки забирає час і не забезпечує потрібного догляду. З Electrolux ви можете досягати професійних результатів навіть вдома.

Характеристики ELECTROLUX EW6S4R04W

Основні
Тип пральна
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A+
Завантаження білизни 4 кг
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1000 об/хв
Функції
Програми Бавовна
Додаткові опції Попереднє прання
Показники ефективності
Споживання води при пранні 8999 л річне
Споживання електроенергії 141 кВт/ год річне
Управління і дисплей
Дисплей ✔ так
Додатково
Тип двигуна Universal
Фізичні
Колір білий
Рівень шуму при пранні 58 дБ
Рівень шуму при віджиманні 77 дБ
Вага 52.5 кг
Вага в упаковці 54 кг
Габарити
Висота 85 см
Ширина 59.5 см
Глибина 37.2 см