Пральна машина Electrolux EW7F3R48SI

Код товару: 913987
Немає в наявності
  • Інформація по ELECTROLUX EW7F3R48SI
  • Виробник: ELECTROLUX
  • Країна-виробник: Італія
  • Модель: EW7F3R48SI
  • Вага: 73 кг.
  • Габарити: 63x88x62 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, повногабаритні 48-65 см, інверторний, вбудований, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 8 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1400 об/хв, кількість програм - 13, так, відстрочка старту, можливість дозавантаження білизни, обробка паром, замок від дітей, Колір корпусу - білий

Опис ELECTROLUX EW7F3R48SI

Пральна машина ELECTROLUX EW7F3R48SI

Пральна машина Electrolux EW7F3R48SI працює тихо, забезпечує ефективний результат і гармонійно поєднується з іншими приладами. Її система Steam Care обдає білизна паром після кожного циклу, на третину зменшуючи число складок і забезпечуючи бездоганну гладкість без прасування.

Оцініть домашній спокій, вибравши тиху пральну машину. Пральні машини Electrolux створені для тихої і продуктивної роботи. При виконанні циклу зберігається комфортна і спокійна обстановка.

Більш ефективний результат завдяки Steam Care. Система SteamCare завершує кожну прання обробкою парою: це на третину зменшує утворення складок. Тканина буде м'якою без звичайної обробки гарячою праскою.

Sensi Care захистить вашу одяг на кожен день. За першу хвилину циклу датчики автоматично підбирають його настройки відповідно до обсягів завантаження, скорочуючи витрати часу, електроенергії та води. Навіть найменша завантаження не постраждає від перестіриванія; вид і форма речей будуть збережені. Гарантовано менший знос.

Soft Plus: речі стануть зручніше. Опція SoftPlus попередньо замочує і рівномірно розподіляє білизну. Це дозволяє охопити кожне волокно; кожна річ довше збереже м'якість і свіжість.

Time Manager: налаштуйте цикл відповідно до вашим розкладом. Переконайтеся, що догляд за білизною впишеться в ваш графік. Функція TimeManager дозволить налаштувати програму так, щоб білизна була готова в точності тоді, коли вам потрібно.

Electrolux - один з найстаріших брендів у світі, заснований ще в 1919 році і дав ім'я найбільшої корпорації в світі, що об'єднала в собі такі популярні бренди, як AEG-Electrolux, Electrolux, Zanussi, Frigidaire, Eureka і інші.

Характеристики ELECTROLUX EW7F3R48SI

Основні
Тип завантаження фронтальна
Завантаження білизни 8 кг
Клас енергоспоживання А+++
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1400 об/хв
Додаткові параметри
Захист від протікання
Контроль піноутворення
Показники ефективності
Споживання електроенергії 156 Вт за рік
Рівень шуму прання 46 дБ
Споживання води при пранні 10999 л за рік
Рівень шуму віджимання 68 дБ
Управління і дисплей
Таймер відстрочки старту
Дисплей
Додатково
Захист від дітей
Особливості Технология Fuzzy Logic
Фізичні
Габарити ( ВxШxГ ) 81.9x59.6x54
Колір білий