Пральна машина Gorenje WD10514

Код товару: 976970
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje WD10514
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: WD10514
  • Вага: 80 кг.
  • Габарити: 71x87x67 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, повногабаритні 48-65 см, інверторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 10 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1400 об/хв, кількість програм - 16, так, очищення барабану, відстрочка старту, можливість дозавантаження білизни, замок від дітей, Колір корпусу - білий

Опис Gorenje WD10514

ТЕХНОЛОГІЯ SENSOCARE
Ідеальна прання - кожен раз

Дана технологія дозволяє виконувати ідеальну прання кожен раз. SensoCare ідеально поєднує оптимальну температуру, кількість води, час прання і швидкість віджиму. Для більш делікатній одягу - технологію можна доповнити спеціальними режимами. Режим NormalCare ідеально підходить для щоденної одягу. Режим AllergyCare використовує більше води при прання і застосовує додаткові цикли полоскання. Режим TimeCare ідеально підійде для швидкого прання, а режим EcoCare допоможе зберегти електроенергію і є найбільш енергоефективним.

НАДІЙНИЙ Нагрівач DURABLETECH
Менше накипу - довгий термін служби

Нагрівальний елемент DurableHeater має гладку нікельовану поверхню, завдяки чому на ньому утворюється менше накипу. У порівнянні зі звичайними пральні машини з нагрівачем DurableHeater служать довше і є більш економічними, що підтверджує якість і надійність наших машин.

РЕБРА ЖОРСТКОСТІ STABLETECH
Ні вібрації - немає шуму

Нові ребра жорсткості на бічних стінках StableTech і дно забезпечують підвищену стійкість пральних машин SensoCare і істотно знижують вібрацію і рівень шуму навіть при високій швидкості віджиму. Відео

ПРОГРАМА STERILTUB
Щоб білизна пахло чистотою

Ця програма підтримує ідеальну чистоту і стерильність бака машини, що забезпечує приємний запах білизни. Прання при низьких температурах з екологічними неагресивними засобами створює сприятливі умови для розвитку бактерій, через що чиста білизна може мати неприємний запах. Програма «Самоочищення» виконується без завантаження білизни і усуває бактерії в баку машини

БАРАБАН SPADRUM
Турбота про білизну

Барабан пральної машини SensoCare зроблений з нержавіючої сталі найвищої якості з виключно гладкою поверхнею, що забезпечує ретельну прання, полоскання і віджимання білизни без пошкоджень.

СИСТЕМА DETERGENT SAVING SYSTEM (DDS)
Система економії прального засобу

Пральні машини Gorenje мають спеціальну систему Eco захисту, що робить їх максимально безпечними для навколишнього середовища. Система Eco захисту попереджає витрачання прального засобу під час набору води. Це економить до 20% засоби для прання та одночасно ефективно захищає навколишнє середовище.

Блокування ВІД ДІТЕЙ
Безпека дітей - перш за все

Дверцята пральної машини не можна відкрити під час циклу. Для додаткової безпеки машину можна заблокувати, просто натиснувши комбінацію кнопок на панелі управління.

КОНТРОЛЬ СТІЙКОСТІ
Рівномірний розподіл білизни по всьому барабану

Стійкість машини під час роботи. Система контролю стійкості забезпечує рівномірний розподіл білизни в барабані. Якщо датчик контролю стійкості фіксує дисбаланс, обертання барабана припиняється для більш рівномірного розподілу навантаження.

Характеристики Gorenje WD10514

Основні
Тип прально-сушильна
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A
Завантаження білизни 10 кг
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1400 об/хв
Функції
Кількість програм прання 16
Програми Синтетика
Бавовна
Змішані / Кольорові тканини
Вовна
Швидке прання ✔ 15 мин
Анти - алергія ✔ синтетика
Управління і дисплей
Дисплей
Індикатор блокування дверцят
Звуковий сигнал
Додатково
Тип двигуна Інверторний PowerDrive
Фізичні
Колір білий
Об'єм барабана 68 л
Вага 74 кг
Кут відкриття дверей 140 º