Пральна машина Gorenje WE71S3S

Код товару: 995997
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje WE71S3S
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Словенія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: WE71S3S
  • Вага: 69.5 кг.
  • Габарити: 55x90x63 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, повногабаритні 48-65 см, колекторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 7 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1100 об/хв, кількість програм - 16, так, очищення барабану, відстрочка старту, обробка паром, замок від дітей, Колір корпусу - білий

Опис Gorenje WE71S3S

Барабан WaveActiveЧутлива турбота про будь-який одягУнікальний барабан із хвилеподібним візерунком у поєднанні зі спеціальними хвилеподібними 3D ребрами, забезпечують делікатну турботу для ідеальної чистоти білизни з мінімальною кількістю складок.
Технологія SteamTechГлибоке очищення та розгладжування одягу, без пом’якшувачаЗабудьте про пом’якшувач! Додаткова обробка парою наприкінці вибраної програми значно запобігає зминанню, усуває запахи й бактерії. Білизна завжди буде ретельно випраною, менш зім’ятою та м’якішою.
AutoWashЗавжди правильна програмаВажко вирішити яку саме програму використовувати? Просто обирайте AutoWash і пральна машина сама визначить оптимальний цикл прання для завантаженої кількості білизни. Ви можете розслабитися, одяг буде бездоганно чистим не залежно від типу тканини.
Функція AllergySteamПопрощайтеся з алергієюЗахистіть вашу сім’ю від алергії за допомогою інтенсивної гарячої пари. Ефективно усуває алергени, як от пилові кліщі та лупа домашніх тварин, без пошкодження одягу.
Простий інтерфейсТри кроки і готовоЛегка у використанні панель управління із розташованим по центру селектором програм, дозволяє розпочати прання у 3 прості кроки. Увімкніть пральну машину, оберіть програму і натисніть «Старт»! Без додаткових підменю вибору функцій та налаштувань. Параметри можна вільно змінити за допомогою великого сенсорного інтерфейсу, тож будьте впевнені, що речі будуть випрані саме так, як вам потрібно.
AllergyCareОсобливий захист чутливої шкіриПри використанні програми AntiAllergy, застосовується вища температура та додаткове полоскання для ефективного усунення прального засобу на тканині. Алергени, викликаючі неприємне відчуття – усуваються, що захищає чутливу шкіру.
Технологія StableTechБільше ніякого дрижання під час роботиПідвищена стійкість та менше вібрації завдяки боковим та нижній панелі StableTech, що призводить до значного зменшення рівня шуму, навіть при найвищих обертах віджиму.

Характеристики Gorenje WE71S3S

Основні
Тип пральна
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A -30 %
Завантаження білизни 7 кг
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1100 об/хв
Функції
Кількість програм прання 16
Програми Бавовна
Швидке прання
Додаткові опції Экологический режим EcoCare
Показники ефективності
Споживання води при пранні 9.586 л в год
Управління і дисплей
Дисплей
Тип дисплея LED
Таймер відстрочки старту ✔ 24 ч
Індикатор блокування дверцят
Звуковий сигнал
Додатково
Захист від дітей
Тип барабана WaveActive
Фізичні
Колір білий
Колір дверцята білий
Об'єм барабана 49 л
Рівень шуму при пранні 57 дБ
Рівень шуму при віджиманні 73 дБ
Вага 67.5 кг
Вага в упаковці 69.5 кг
Потужність підключення 2000 Вт
Габарити
Висота 91 см
Ширина 64 см
Глибина 54.8 см