Пральна машина Gorenje WNEI84BS

Код товару: 1300048
Є в наявності
16919 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 16919грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Gorenje WNEI84BS
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Словенія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: WNEI84BS
  • Вага: 63 кг.
  • Габарити: 64x88x63 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, повногабаритні 48-65 см, інверторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 8 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1400 об/хв, кількість програм - 16, так, можливість дозавантаження білизни, обробка паром, замок від дітей, Колір корпусу - білий

Опис Gorenje WNEI84BS

Програма ExtraHygiene
Програма прання з використанням пари ExtraHygiene, що пройшла випробування й отримала сертифікат від Intertek, видаляє з білизни до 99.9% бактерій і грибків завдяки парі та високій температурі. Речі будуть ідеально чистими, як і ваша пральна машина — протягом довгого часу в ній не накопичуватимуться бактерії та неприємні запахи.

Барабан WaveActive
Унікальний барабан із хвилеподібним візерунком у поєднанні зі спеціальними хвилеподібними 3D ребрами, забезпечують делікатну турботу для ідеальної чистоти білизни з мінімальною кількістю складок.

Технологія SteamTech
Забудьте про пом’якшувач! Додаткова обробка парою наприкінці вибраної програми значно запобігає зминанню, усуває запахи й бактерії. Білизна завжди буде ретельно випраною, менш зім’ятою та м’якішою.

Мотор Inverter PowerDrive
Тихий, але дуже ефективний мотор, заощаджуючий електроенергію при кожному циклі прання, розроблений для довгої експлуатації вашої пральної машини.

Програма PowerWash 59'
Потрібно менше години для прання одягу, завдяки швидкій та інтенсивній програмі, призначеній для половинного завантаження.

Програма CottonSteam
Програма CottonSteam розроблена спеціально для бавовняних виробів, які витримують вищі температури та швидкості віджиму.

Програма MixSteam
Якщо ви зазвичай завантажуєте змішану білизну, поєднуючи різні типи виробів, зокрема синтетичні, вам стане в пригоді функція MixSteam. Використовуючи нижчу температуру та швидкість віджиму, вона делікатно потурбується про ваші улюблені речі.

Програма ShirtsSteam
Програма ShirtsSteam створена спеціально для прання сорочок і забезпечує не лише ретельне очищення, а й помітно менше зминання, щоб ви не витрачали забагато часу на їх прасування.

Функція AllergySteam
Захистіть вашу сім’ю від алергії за допомогою інтенсивної гарячої пари. Ефективно усуває алергени, як от пилові кліщі та лупа домашніх тварин, без пошкодження одягу.

Простий інтерфейс
Легка у використанні панель управління із розташованим по центру селектором програм, дозволяє розпочати прання у 3 прості кроки. Увімкніть пральну машину, оберіть програму і натисніть «Старт»! Без додаткових підменю вибору функцій та налаштувань. Параметри можна вільно змінити за допомогою великого сенсорного інтерфейсу, тож будьте впевнені, що речі будуть випрані саме так, як вам потрібно.

Конструкція StableTech
Підвищена стійкість та менше вібрації завдяки боковим та нижній панелі StableTech, що призводить до значного зменшення рівня шуму, навіть при найвищих обертах віджиму.

Програма самоочищення SterilTub
Прання із пральним порошком за низьких температур може привести до утворення сприятливих умов для розвитку бактерій. Це в свою чергу стає причиною не приємного запаху білизни. Програма самоочищення SterilTub знищить бактерії в середині пральної машини, забезпечивши вашій білизні свіжий запах.

Гладенькі дверцята
Великі дверцята, виготовлені із цілісного пластика, без жодного гвинта гарантують стабільність та попереджають виникнення докучливого писку або скрипу. Відчиняються на повних 180 градусів, тож завантажувати чи діставати білизну дуже легко.

Режими прання
Наші технології гарантують найкраще прання будь-якого типу тканини, завдяки оптимальному поєднанню температури, кількості води швидкості обертів та часу прання. Налаштування можна змінювати для кожної програми прання, адаптуючи їх відповідно до ваших потреб.

Блокування від дітей ChildLock
Під час прання, дверцята пральної машини блокуються, попереджаючи їх відкриття дітьми. Для додаткового захисту, панель управління можна заблокувати натисненням спеціальної комбінації клавіш, щоб унеможливити внесення змін до налаштувань.

Милозвучні сповіщення SoftSound
Пральні машини WaveActive ставляться дбайливо не тільки до вашої білизни, а і до ваших вух. Вибір програм чи додаткових функцій підтверджується м’яким та приємним сигналом.

Чотири варіанти глибини приладів
Невелика ванна чи великий об’єм завантаження білизни, пральні машини WaveActive створені для того, щоб задовольнити ваші потреби. Ви можете обирати серед чотирьох різних варіантів глибини: моделі slim (43 або 46.5 см) – із завантаженням 6 чи 7 кг, повногабаритні моделі (54.5 або 61 см) – завантаження до 10 кг.

Швидке прання 20‘
Всього 20 хвилин достатньо для освіження нової футболки та іншої менш забрудненої білизни. Тож, ваш улюблений одяг завжди на поготові.

Пухові речі
Завдяки цій програмі можна легко випрати пуховики, ковдри та подушки вдома, заощадивши час та гроші.

Функція паузи StopAddGo
За допомогою функції StopAddGo (Стоп і пуск) можна легко призупинити цикл прання на початкових етапах і додати або вийняти білизну.

Функція FastWashing
Постійно поспішаєте й вам завжди бракує часу? Пральні машини Gorenje оснащені функцією FastWashing, створеною спеціально для таких ситуацій. Вона дає змогу скоротити тривалість прання. Цю функцію можна використовувати для скорочення тривалості прання за кожною програмою, включно з програмами попереднього прання та додавання води.

Характеристики Gorenje WNEI84BS

Тип пральна
Дисплей
Особливості Блокування від дітей
Бічні панелі StableTech
Дверцята з гладкою поверхнею
Персональні налаштування для всіх програм
Регулювання температури
Простий інтерфейс
Додавання білизни
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 54.5 см
Основні
Завантаження білизни для прання 8 кг
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1400 об/хв
Кількість програм прання 16
Програми Бавовна
Коротка програма
Самоочищення
Звичайний режим - NormalCare
Прискорений режим
Бавовна
Прання паром
Легке прасування
Технології SteamTech: обробка парою
Показники ефективності
Споживання води при пранні 54 л
Річне споживання води 10309 л
Споживання електроенергії 0.9 кВт/ год
Річне споживання електроенергії 185 кВт*рік
Управління і дисплей
Тип дисплея LED
Звуковий сигнал
Додатково
Тип барабана WaveActive
Фізичні
Колір білий
Колір дверцята чорний
Об'єм барабана 54 л
Рівень шуму при пранні 53 дБ
Рівень шуму при віджиманні 74 дБ
Потужність підключення 1900 Вт
Габарити
Тип двигуна Інверторний
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A+++
Клас віджиму B
Функції
Вага 65.7 кг