Пральна машина Gorenje WP6YS2/R с баком (WP6YS2/R)

Код товару: 902377
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje WP6YS2/R
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Словенія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: WP6YS2/R с баком
  • Код виробника: WP6YS2/R
  • Вага: 76.65 кг.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, вузькі 32-47 см, колекторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 6 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 800 об/хв, кількість програм - 16, очищення барабану, бак для води, замок від дітей, Колір корпусу - білий

Опис Gorenje WP6YS2/R с баком

Пральна машина Gorenje WP6YS2 / R з баком (WP6YS2 / R)

Пральна машина виготовлена ​​на європейському заводі в Словенії. Вся геометрія корпусу, відділення для завантаження порошку, секція для завантаження білизни з великою дверцятами і зручною ручкою для відкривання, разом з прекрасним і інтуїтивно зрозумілим блоком управління машини - чудово гармонують один з одним і втілюють в собі строгість і елегантність.

Барабан WaveActive. Дбайливий догляд за речами. Унікальна хвилеподібна форма барабана в поєднанні з особливими тривимірними хвилеподібними ребрами пом'якшує волокна, що забезпечує більш дбайливий догляд за речами і дозволяє домогтися бездоганної якості прання і звести до мінімуму кількість складок.

Простий інтерфейс. Три кроки - і готово. Простий інтерфейс з розташованої по центру ручкою регулювання дозволяє почати прання, зробивши 3 простих дії: включивши машину, вибравши програму і натиснувши на кнопку запуску! Немає ніякої необхідності вибирати додаткові програми і налаштування. При цьому зберігається можливість задати параметри за допомогою великого сенсорного інтерфейсу, щоб точно визначити спосіб прання ваших речей.

Антиалерген. Особлива турбота про чутливій шкірі. Підвищена температура і додаткове полоскання при виконанні програми «антиалерген» сприяють більш ефективному видаленню пральних засобів з тканини, тобто алергенів, які можуть викликати неприємні відчуття на шкірі.

StableTech. Ніякої трясіння під час роботи. Підвищена стійкість і значне зниження вібрації досягаються за рахунок бічних і нижніх панелей, що використовують технологію StableTech. Результат: значне зниження рівня шуму навіть при максимальній швидкості обертання.

Блокування від дітей ChildLock. Захист від допитливих малюків. Під час прання дверцята пральної машини заблокована, щоб її не могли відкрити діти. Для додаткового захисту панель управління можна заблокувати натисненням спеціальної комбінації клавіш, щоб унеможливити внесення змін до настройки.

Пральна машина Gorenje WP702 / R має дизайн і габаритні розміри які підійдуть як для великих, вишуканих квартирних рішень в стилі hi-tech, так і для невеликих квартир. Всі перераховані вище переваги пральної машини не залишить байдужим покупця.

Характеристики Gorenje WP6YS2/R с баком

Завантаження білизни для прання 6 кг
Основні
Тип пральна з баком
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A
Швидкість віджиму ( максимальна ) 800 об/хв
Функції
Кількість програм прання 16
Програми Пухові речі
Бавовна
Змішані / Кольорові тканини
Вовна
Ручне прання
Швидке прання
Анти - алергія
Додаткові опції Быстрый режим
еко режим
Нормальный режим
Показники ефективності
Споживання води при пранні 9.24 л (за год)
Споживання електроенергії 173 кВт/ год (за год)
Управління і дисплей
Дисплей
Додатково
Особливості Блокування панелі керування
Самоочищення
Ребра жорсткості
Плоская дверца
Тихая стирка
С резервуаром для воды
Тип барабана WaveActive
Фізичні
Колір білий
Об'єм барабана 42 л
Рівень шуму при пранні 57 дБ
Вага 66.5 кг
Вага в упаковці 69.5 кг
Потужність підключення 2000 Вт
Габарити
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 43 см