Пральна машина HEINNER HWM-TL6010D++

Код товару: 1576467
Немає в наявності
  • Інформація по HEINNER HWM-TL6010D++
  • Виробник: HEINNER
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: HWM-TL6010D++
  • Вага: 60 кг.
  • Габарити: 90x70x50 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, повногабаритні 48-65 см, інверторний, окремостоячий, вертикальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 6 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1000 об/хв, кількість програм - 15, відстрочка старту, замок від дітей, Колір корпусу - білий

Опис HEINNER HWM-TL6010D++

Функція попереднього прання За допомогою цієї функції машина інтенсивно пере одяг, щоб покращити ефект прання та краще видалити плями. Ця функція підходить для сильно забрудненого одягу.

Функція відстрочки завершення Ви вирішуєте, коли бажаєте завершити бажану програму, незалежно від її тривалості чи інтенсивності. Ця функція дозволяє встановлювати завершення циклу прання у встановлений час, що забезпечує максимальну гнучкість часу завершення із затримкою до 24 годин.

Клас енергоспоживання D Ви отримуєте переваги від оптимального споживання електроенергії та суперекономії. Вантажопідйомність: 6 кг. Велика ємність для завантаження, ідеально підходить для щоденних потреб.

Делікатна програма Програма призначена для прання одягу з делікатних матеріалів, захисту тканини та кольорів.

Програма стерилізації 90C Підтримує дверцята та внутрішню частину пральної машини в чистоті. Програма для видалення бруду та бактерій шляхом глибокого очищення барабана при температурі 90°C.

Блокування від дітей Використовуйте цю функцію, щоб заблокувати панель керування під час користування пристроєм або запобігти користуванню пристроєм дітьми. 

Вибір швидкості віджимання Ви можете вибрати кількість обертів, що відповідає максимальній швидкості віджиму, до 1000 обертів на хвилину. Виберіть кількість обертів відповідно до типу використовуваного одягу та бажаної програми!

Характеристики HEINNER HWM-TL6010D++

Тип повногабаритні 48-65 см
Тип двигуна інверторний
Спосіб установки окремостоячий
Тип завантаження вертикальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 6 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1000 об/хв
Клас енергоспоживання D
Клас прання A
Клас віджиму D
Кількість програм 15
Програми прання швидке прання
Технічні особливості замок від дітей
Висота 87.5 см
Ширина 40 см
Глибина 61 см
Колір дверцят білий
Колір корпусу білий