Пральна машина Indesit BTWD61253EU

Код товару: 949730
Під замовлення
15317 Грн
  • Інформація по Indesit BTWD61253EU
  • Виробник: Indesit
  • Країна-виробник: Словаччина
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: BTWD61253EU
  • Вага: 58 кг.
  • Габарити: 43x94x70 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, повногабаритні 48-65 см, окремостоячий, вертикальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 6 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1200 об/хв, кількість програм - 14, так, Колір корпусу - білий

Опис Indesit BTWD61253EU

Сучасна пральна машина Indesit BTWD61253EU в стильному вузькому корпусі з великим барабаном для завантаження білизни стане вірним помічником в домашніх справах. Ця компактна пральна машина зробить процес прання легким і ефективним, а широкий набір функцій дозволить легко впоратися з будь-якими забрудненнями.

Дану модель можна порекомендувати сім'ям, які ведуть активний спосіб життя, так як в її функціонал крім традиційного набору програм для прання бавовни, вовни, шовку, змішаного білизни присутні програма прання "Джинси" і кілька програм для прання спортивного одягу і взуття.

Пральна машина Indesit BTWD61253EU - це можливість прати до шести кілограм білизни за один цикл при невеликій витраті води і економічному класі енергоспоживання А +++. При швидкості віджиму 1200 об / хв в випраній білизна залишається мінімум вологи. Невеликий дисплей, 16 програм прання, можливість відкладеного старту, вибору швидкості віджимання і температури - необхідний комфорт в догляді за вашими речами

Функція Eco Time дозволить Вам пристосувати обертання барабана, кількість води і температуру при неповному завантаженні легко забрудненого синтетичного і бавовняної білизни. Функція «Eco Time» забезпечує швидшу прання, заощаджуючи при цьому воду і електроенергію.

Indesit - італійський бренд великої побутової техніки, який належить міжнародній групі компаній Whirlpool Group.

Indesit Company (до 2005 року називалася Merloni Elettrodomestici) з'явилася в 1975 році. Очолив компанію один з членів сім'ї Мерлоні - Вітторіо Мерлоні.

Будучи провідним європейським виробником побутової техніки, компанія вийшла на міланську фондову біржу в 1987 році. Продукція компанії представлена ​​під такими брендами, як Indesit, Hotpoint-Ariston, Scholtès (Франція).

У 2000 році Indesit Company придбала завод холодильників «Стінол» в Липецьку. Через три роки поруч був закладений перший камінь в будівництво заводу пральних машин.

В кінці 2014 року Indesit Company увійшла до складу американської корпорації Whirlpool.

Характеристики Indesit BTWD61253EU

Основні
Завантаження білизни для прання 6 кг
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1200 об/хв
Програми Полоскання + Віджим
Джинси
Бавовна 40°
Синтетика 30°
Бавовна 60°
Полоскання та злив
Додаткові опції LED-індикація
економія електроенергії
Показники ефективності
Річне споживання води 8500 л
Річне споживання електроенергії 153 кВт*рік
Управління і дисплей
Додатково
Фізичні
Колір білий
Колір дверцята білий
Об'єм барабана 42 л
Рівень шуму при пранні 59 дБ
Рівень шуму при віджиманні 76 дБ
Габарити
Тип пральна
Тип завантаження вертикальна
Клас енергоспоживання A++
Клас віджиму B
Дисплей ✔ малий
Функції
Особливості регульовані ніжки
Висота 90 см
Ширина 40 см
Глибина 60 см
Вага 57 кг