Пральна машина LG F4J6TS1W

Код товару: 944892
Немає в наявності
  • Інформація по LG F4J6TS1W
  • Виробник: LG
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: F4J6TS1W
  • Вага: 65.5 кг.
  • Габарити: 65x88x65 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, повногабаритні 48-65 см, інверторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 8 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1400 об/хв, кількість програм - 14, так, очищення барабану, самодіагностика, відстрочка старту, можливість дозавантаження білизни, замок від дітей, NFC, Колір корпусу - білий

Опис LG F4J6TS1W

Пральна машина LG з сушінням. Пральна машина з функцією сушки оснащена інверторним двигуном, завдяки чому вона працює тихо і споживає менше електроенергії. Шість різних алгоритмів обертання барабана 6 motion адаптуються до різних типів тканини і ефективно справляються з будь-якими забрудненнями. Технологія Spa Steam використовує пар під час прання для досягнення найкращого результату.

6 MOTION. Шість варіантів обертання барабана - це можливість адаптуватися до будь-якого типу тканини. На кожному етапі прання барабан здійснює певні рухи, щоб найкращим чином впоратися з поставленим завданням і видалити навіть складні забруднення, не зіпсувавши форму одягу.

Система Inverter Direct Drive робить роботу машини більш ефективної при зниженні споживання електроенергії. Інверторний двигун надійніше колекторного за рахунок відсутності в ньому швидкозношуваних деталей. Він працює, створюючи менше вібрації і шуму. В середньому в режимі прання шумовий діапазон LG F4J6TG1W на 2.5 дБ нижче, ніж у звичайній пральній машини.

Технологія Tag On дозволяє використовувати для безконтактної комунікації з технікою смартфони з підтримкою NFC. Завантажуйте додаток LG SmartThinQ і керуйте роботою машини дистанційно: завантажуйте різні режими прання, дізнавайтеся про витрати електроенергії, отримуйте поради по експлуатації. Функція мобільного діагностики SmartDiagnosis виявляє збої в роботі машини і передає інформацію про несправності в сервісний центр.

Сушка. Пральна машина LG F4J6TG1W має функцію сушки. Більше не потрібні мотузки на балконі або сушарки, які займають багато місця в квартирі. Використовуючи режим сушіння, ви оберігає речі від вигорання на сонці або спотворення форми.

Технологія Spa Steam використовує пар під час прання. Технологія застосовна до трьох режимах: «Дитячі речі», «Гіпоалергенна прання», «Пара + Бавовна». Пар м'яко впливає на тканину, проникаючи всередину волокон. Він швидко без залишку розчиняє пральний порошок, знищує більшість джерел побутової алергії, робить речі м'якими на дотик.

Компанія LG є провідним виробником побутової техніки, відомої якістю своєї продукції по всьому світу. Пральні машини випущені цим брендом поєднують в собі новітні інноваційні розробки галузі з високою якістю матеріалів для виробництва.

Характеристики LG F4J6TS1W

Основні
Тип пральна
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A+++ -30%
Клас віджиму A
Завантаження білизни 8 кг
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1400 об/хв
Функції
Програми Дитячий одяг + Пар
Бавовна
Змішані / Кольорові тканини
Делікатна
Швидке прання
Прання паром ✔ SpaSteam
Додаткові опції Попереднє прання
Показники ефективності
Споживання води при пранні 8900 л за рік
Споживання електроенергії 117 кВт/ год за рік
Діапазон температур прання 20°C
Управління і дисплей
Дисплей
Тип дисплея LED
Таймер відстрочки старту ✔ 3-19 годин
Індикатор пуск / пауза
Індикатор блокування дверцят
Індикатор помилок
Звуковий сигнал
Додатково
Особливості Технологія 6 MOTION
Прямий привід двигуна
Захист від дітей
Тип двигуна Інверторний
Тип барабана Бульбашковий
Країна виробник Китай
Фізичні
Колір білий
Колір дверцята чорний із сріблястим обрамленням
Діаметр завантажувального люка 30 см
Об'єм барабана 59 л
Рівень шуму при пранні 55 дБ
Рівень шуму при віджиманні 73 дБ
Вага 62 кг
Кут відкриття дверей 150 º
Габарити
Висота 60 см
Ширина 56 см
Глибина 85 см