Пральна машина Samsung WD80K52E0AW/UA

Код товару: 1036331
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung WD80K52E0AW/UA
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: WD80K52E0AW/UA
  • Вага: 75 кг.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, вузькі 32-47 см, інверторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 8 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1200 об/хв, кількість програм - 14, так, замочування, відстрочка старту, обробка паром, замок від дітей, Колір корпусу - білий

Опис Samsung WD80K52E0AW/UA

Необхідність пральної машини Samsung WD80K52E0AW / UA

Сучасні пральні машини можуть автоматично виконувати певні операції, такі як замочування, прання, полоскання і сушіння, але поєднання всіх цих етапів в одному пристрої зустрічається не часто. Пральна машина Samsung WD80K52E0AW / UA може не тільки обробити 8кг білизни (максимальне завантаження), але при необхідності і висушити його, попередньо розділивши на кілька частин (найбільшу вагу білизни для сушки складає всього 5 кг).

Сучасний дизайн

Пристрій має звичний для подібної техніки зовнішній вигляд, але дисплей в поєднанні з декількома перемикачами на передній панелі додають йому новизни і актуальності. Дверцята барабана оснащена щільним темним кільцем, яке не тільки захищає від можливих протікань, а й додає машині невелику декоративність.

Прогресивний тип двигуна і барабана

Машина обладнана інверторним мотором, конструкція якого виконана за технологією Digital Inverter, що дозволяє споживати менше електроенергії і працювати практично безшумно. Система Diamond барабана робить прання більш м'якою і делікатною, тому що формує своєрідну водяну подушку біля його отворів.

Безліч програм

Пристрій підтримує кілька стандартних режимів для прання бавовни, синтетики і шерсті, а також допоможе впоратися з делікатними тканинами або просто освіжити слабо забруднений одяг.

Спеціальні функції

Опція «пар» дозволить очистити білизна за допомогою гарячого повітря, одночасно продезинфікувавши його і максимально видаливши залишки прального засобу. Програми «щоденна» або «інтенсивна» прання зроблять процес ефективним для практично чистих і дуже брудних речей.

Характеристики Samsung WD80K52E0AW/UA

Тип вузькі 32-47 см
Тип двигуна інверторний
Спосіб установки окремостоячий
Тип завантаження фронтальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 8 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1200 об/хв
Клас енергоспоживання B
Клас прання A
Клас віджиму B
Споживання електроенергії за 1 цикл 6.48 кВт/год
Споживання води за 1 цикл 112 л
Кількість програм 14
Програми прання щоденне прання
Дисплей так
Технічні особливості обробка паром
Функції прискорена прання
Особливості половинне завантаження
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 45.6 см
Вага 71 кг
Колір дверцят чорний
Колір корпусу білий