Пральна машина Samsung WW60J32J0PW/UA

Код товару: 1067874
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung WW60J32J0PW/UA
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: WW60J32J0PW/UA
  • Вага: 60 кг.
  • Габарити: 5x9x6 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальная загрузка белья - 6 кг, Кількість обертів - 1200 об/хв, кількість програм - 13, так, Колір корпусу - білий

Опис Samsung WW60J32J0PW/UA

Лоток StayClean Drawer
Припиніть витрачати мийний засіб і уникайте набридливого чищення висувного лотка. Лоток StayClean Drawer забезпечує змивання більшої частини прального засобу спеціально розробленою системою промивання водою. Отже, у лотку залишається менше невикористаного мийного засобу і він залишається чистим та гігієнічним.

Гігієнічне очищення тканини за допомогою пари
Забезпечте дійсно глибоке та гігієнічне очищення вашого одягу за допомогою пари. У цьому циклі пара спрямовується знизу, завдяки чому вона проникає в усі куточки тканини, видаляючи забруднення і плями, одночасно знищуючи 99.9%* бактерій і деактивуючи алергени.
* На підставі звіту про тестування, проведеного компанією Intertek, під час завантаження 3 кг білизни й очищення за програмою Hygiene Steam (WW10M864QOA).

Менше залишків засобу для прання
Функція Super Rinse+ забезпечує найкраще полоскання білизни. Завдяки використанню додаткового об'єму води та високої швидкості обертання барабана в білизні залишається менше залишків засобу для прання. У такий спосіб ваш одяг буде чистішим й безпечнішим для носіння, якщо у вас чутлива шкіра.

Очищення барабана без використання хімічних речовин
Eco Drum Clean
Для вашої максимальної зручності функція Eco Drum Clean підтримує чистоту пральної машини, не використовуючи водночас агресивні хімічні речовини. Вона навіть може автоматично попереджати вас, коли необхідно очистити.

Бережне прання
Стільниковий барабан Diamond Drum з унікальним рельєфом — отвори в ньому меншого розміру та розташовані в алмазоподібних заглибленнях — максимально дбайливо ставиться до вашого одягу. Завдяки малому розміру водовипускних отворів тканина в них не застряє, у такий спосіб захищаються від ушкоджень навіть найделікатніші тканини.

Коротка програма
Програма Quick Wash (Швидке прання) — ідеальне рішення для зайнятих людей, щоб швидко й ефективно випрати злегка забруднені речі та залишити більше часу для себе.

Захист від перепадів напруги Volt Control
Захистіть пральну машину від пошкоджень через перепади напруги. Система Volt Control захищає від електричних пошкоджень через нестабільну напругу. Вона визначає надмірне підвищення напруги й автоматично вимикає машину від джерела живлення, продовжуючи її термін експлуатації.

Характеристики Samsung WW60J32J0PW/UA

Виробник Samsung
Модель WW60J32J0PW/UA
Артикул WW60J32J0PW/UA
Тип автомат
Спосіб установки окремостоячий
Тип завантаження фронтальне завантаження
Максимальная загрузка белья 6 кг
Кількість оборотів 1200 об/хв
Клас енергоспоживання А+
Клас прання A
Клас віджиму В
Споживання електроенергії за 1 цикл 0.89 кВт/год
Споживання води за 1 цикл 33 л
Кількість програм 13
Програми прання дитячі речі \n постільна білизна \n синтетика \n вовняні вироби \n бавовна \n делікатне прання \n швидке прання \n віджим \n спортивний одяг \n бавовна еко \n полоскання + віджим \n інтенсивне прання
Дисплей так
Функції попереднє прання \n обробка паром \n очищення барабана
Особливості замок від дітей \n Відкладений старт \n Super Rinse +
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 45 см
Вага 59 кг
Колір дверцят чорний
Колір корпусу білий