Пральна машина Samsung WW70K42E07WDUA

Код товару: 1170973
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung WW70K42E07WDUA
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: WW70K42E07WDUA
  • Вага: 65 кг.
  • Габарити: 5x9x6 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, повногабаритні 48-65 см, інверторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 7 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1200 об/хв, кількість програм - 17, так, очищення барабану, відстрочка старту, можливість дозавантаження білизни, обробка паром, замок від дітей, Колір корпусу - білий

Опис Samsung WW70K42E07WDUA

Технологія Eco Bubble

Забезпечте ефективне прання ваших речей, навіть якщо використовуєте цикл із низькою температурою. Технологія Eco Bubble перетворить засіб для прання в пишну піну, яка ретельно проникає вглиб тканини й ефективно усуває забруднення, скорочуючи витрати ресурсів і захищаючи тканину від зайвого тертя*.

*За підсумками лабораторних досліджень відповідно до умов Springboard Engineering. При випробуваннях застосовувалися контрольні смужки EMPA у звичайному розчині засобу для прання та з активною технологією Eco Bubble.

Надійний двигун

Цифровий інверторний двигун

Робота пральної машини базується на цифровому інверторному двигуні, який забезпечує підвищену надійність. В електродвигуні такого виду використовуються магніти, які дозволяють посилити потужність і вимагають менше ресурсів*. Завдяки цьому, модель генерує менше шуму та споживає мало енергії, а термін служби такого мотора підкріплюється тривалою гарантією від виробника*.

*У порівнянні з моделями пральних машин з універсальним двигуном.

Технологія високоефективного прання

Функція Bubble Soak

Досягайте бездоганної чистоти ваших речей, навіть якщо на них присутні значні забруднення. Функція Bubble Soak допоможе усунути різні плями, які у звичайному циклі можуть не повністю відіпратись. Наприклад, ви можете видалити сліди від макіяжу, чаю, трави або крові, не використовуючи для цього агресивних засобів і не витрачаючи час на ручну обробку. Пральна машина замість вас очистить речі, насичуючи тканину пишною піною та ефективно видаляючи забруднення*.

*Протестовано з урахуванням вимог стандарту IEC 60456.

Дверцята, які відкриваються на всю ширину

Відкривайте дверцята ширше завдяки подвійному металевому шарніру, який істотно полегшує процес завантаження та розвантаження машини. Мінімалістичний стиль корпусу дозволяє адаптувати модель до будь-якого інтер'єру, а кристально-синій колір дверцят створює приємний діапазон відтінків.

Ретельне виполіскування засобу для прання

Функція Super Rinse+ і технологія EcoBubble забезпечують високу якість ополіскування речей. Використовуючи додатковий обсяг води й високу швидкість обертання барабана, машина усуває на 50% більше залишків засобу для прання, ніж інші моделі. Завдяки цьому ваші речі завжди будуть чистими й безпечними, не викликаючи алергії на хімічні компоненти прального порошку чи гелю.

Автодіагностика Smart Check

Завантажте програму на смартфон, щоб скористатися перевагами системи Smart Check. Технологія автоматично діагностує неполадки й аналізує стан машини, дозволяючи вам контролювати прилад через мобільний пристрій. Це означає, що ви можете заощадити час і витрати на діагностику машини, маючи під рукою точні дані про її стан.

Безпечне та екологічне очищення барабана

Пральна машина підтримує функцію Eco Drum Clean, яка підтримує чистоту барабана та внутрішніх компонентів без застосування хімічних засобів. До того ж, пристрій сповістить вас про необхідність чистки, інформуючи про це за допомогою повідомлення на дисплеї.

Режим швидкого прання для невеликих завантажень

Використовуйте програму швидкого прання, щоб по закінченню 15 хвилин дістати з машини випрані речі. Режим ідеально підходить для щоденних невеликих завантажень, коли необхідно випрати декілька речей за короткий час.


Характеристики Samsung WW70K42E07WDUA

Виробник Samsung
Модель WW70K42E07WDUA
Артикул WW70K42E07WDUA
Тип автомат
Спосіб установки окремостоячий
Тип завантаження фронтальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 7 кг
Кількість оборотів 1200 об/хв
Клас енергоспоживання А+++
Клас прання A
Клас віджиму В
Споживання електроенергії за 1 цикл 0.63 кВт/годину
Споживання води за 1 цикл 33.63 л
Кількість програм 17
Програми прання дитячі речі
щоденне прання
постільна білизна
полоскання і віджим
синтетика
бавовна
делікатне прання
швидке прання
обробка парою
віджим
очищення барабана
бавовна еко
попереднє прання
інтенсивне прання
шерсть
супер полоскання
Дисплей так
Функції Smart Check
Особенности відстрочка завершення
інверторний мотор
Блокування від дітей
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 48 см
Вага 55 кг
Колір дверцят чорний
Колір корпусу білий