Пральна машина Samsung WW70R421XTWDUA

Код товару: 963605
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung WW70R421XTWDUA
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Росія
  • Модель: WW70R421XTWDUA
  • Вага: 58 кг.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальная загрузка белья - 7 кг, Кількість обертів - 1200 об/хв, кількість програм - 13, так, Колір корпусу - білий

Опис Samsung WW70R421XTWDUA

Додавайте речі в будь-який час циклу
Функція Add Wash
Не турбуйтеся, якщо, вже запустивши прання, ви раптом знайдете загублену шкарпетку або зрозумієте, що треба випрати ще сорочку. Дверцята Add Wash дозволять вам просто і швидко додати речі або мийний засіб після початку прання. Ви також можете додати в машину випрану вручну білизну, яку потрібно прополоскати або висушити.

Сила бульбашок
Eco Bubble
Заощаджуйте гроші та захищайте свій одяг. Технологія Eco Bubble забезпечує ефективне — і дбайливе — прання навіть за низьких температур. Засіб для прання перетворюється на бульбашки, які швидко проникають у тканину й легко виводять забруднення, захищаючи тканину, зберігаючи її текстуру та заощаджуючи енергію.

Очищення залишків
Лоток StayClean Drawer
Припиніть марнувати мийний засіб та уникайте набридливого чищення висувного лотка. Лоток StayClean Drawer забезпечує змивання більшої частини прального засобу спеціально розробленою системою промивання водою. Таким чином, в лотку залишається менше невикористаного прального засобу, й він залишається чистим і гігієнічним.

Гігієнічне очищення
Очищення парою
Забезпечте свій одяг дійсно глибоким і гігієнічним очищенням за допомогою пари. Цикл «Пара» покращує якість прання без попередньої обробки речей. Пара випускається з дна барабана, ретельно насичуючи всі речі. Це усуває застарілий бруд і 99,9 % бактерій та алергенів.

Менший рівень шуму та енергоспоживання
Цифровий інвертор
Насолоджуйтеся підвищеною енергоефективністю, зниженим рівнем шуму та тривалою службою. В технології цифрового інвертора використовуються сильні магніти для збільшення потужності, але такий пристрій працює тихше і споживає менше енергії, ніж універсальний електродвигун. Це забезпечує більшу довговічність, що додатково підкріплюється 10-річною гарантією.

Чистіший одяг
Функція Super Rinse+
Насолоджуйтеся кращим промиванням під час прання. За рахунок використання додаткового об"єму води та високої швидкості обертання барабана в білизні залишається менше залишків засобу для прання. Таким чином, ваш одяг буде чистішим і безпечнішим для носіння, якщо у вас чутлива шкіра.

Гігієнічно чиста
Eco Drum Clean
Зберігайте внутрішню частину шайби в чистоті. Eco Drum Clean видаляє з барабана бруд і бактерії, що викликають запах. Вам не потрібен жорсткий чи дорогий мийний засіб, оскільки він використовує комбінацію замочування, пульсуючого і високошвидкісного прядіння. І також повідомляє вам, коли вона потребує очищення.

Інтенсивне видалення плям
Технологія Bubble Soak
Зробіть речі бездоганно чистими, навіть якщо вони дійсно брудні. Функція Bubble Soak допомагає видалити різноманітні стійкі плями, як-от від крові, чаю, вина, засобів макіяжу і трави. Одяг ретельно просочується бульбашками, внаслідок чого плями послаблюються і видаляються ефективніше.

Проста діагностика та усунення несправностей
Система діагностики Smart Check
Уникайте витрат і незручностей у разі поломки пральної машини. Функція Smart Check — це система автоматичного моніторингу помилок, яку можна використовувати через застосунок на смартфоні. Вона на ранній стадії виявляє і діагностує помилки та пропонує прості рішення для їх усунення, заощаджуючи ваш час і гроші на ремонт.

Тривала служба
Нагрівальний елемент Ceramic Heater+
Використовуйте пральну машину довше з нагрівальним елементом Ceramic Heater+. Запатентована конструкція має покриття з унікального антиадгезійного матеріалу з мікроструктурою, що забезпечує зменшене утворення накипу, який пригнічував би тепловіддачу. Завдяки цьому нагрівальний елемент працює набагато довше.

Захист від перенапруги
Система Volt Control
Захистіть пральну машину від пошкоджень через перепади напруги. Система Volt Control захищає від будь-яких електричних пошкоджень через нестабільну напругу. Вона визначає надмірне підвищення напруги й автоматично відключає машину від джерела живлення, подовжуючи її термін служби.

Характеристики Samsung WW70R421XTWDUA

Тип Стиральная машина автоматическая
Вид стирки Водой и паром

Воздушно-пузырьковая
Способ загрузки Фронтальный
Способ установки Отдельностоящий
Физические характеристики
Тип управления Электронное
Дисплей LED
Загрузка белья для стирки, кг 7
Скорость отжима, об/мин 1200
Тип двигателя Инверторный
Двигатель с прямым приводом Есть
Особенности Самоочищающийся лоток

Технология Eco Bubble
Уровень шума при стирке, дБ 54
Уровень шума при отжиме, дБ 73
Класс стирки А
Класс отжима B
Класс энергопотребления А+++
Потребление электроэнергии (стирка и отжим), кВт/цикл 0.63
Потребление электроэнергии (стирка и отжим), кВт/год 140
Потребление воды (стирка и отжим), л/год 7400
Количество программ 12
Программы стирки Быстрая стирка за 15 минут (Quick Wash)

Шерсть / Деликатные вещи

Baby Care (Steam)

Bedding (Steam)

Daily Wash

Drain/Spin

Super Eco Wash

E Cotton

Хлопок

Синтетика

Полоскание + отжим
Функции Интенсивное полоскание+
Отсрочка старта Есть
Защита от детей Есть
Система диагностики неисправностей Есть
Размеры (Ш х В х Г), см 60 х 85 х 45
Размеры упаковки (Ш х В х Г), см 5.7 x 89 x 653.6
Вес, кг 55
Вес в упаковке, кг 58
Цвет корпуса Белый
Цвет дверцы Черный