Пральна машина Samsung WW80T3040BW/UA

Код товару: 1344367
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung WW80T3040BW/UA
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: WW80T3040BW/UA
  • Вага: 61 кг.
  • Короткий опис:

    інверторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 8 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1200 об/хв, кількість програм - 13, Колір корпусу - білий

Опис Samsung WW80T3040BW/UA

Менший рівень шуму та енергоспоживання
Цифровий інвертор
Насолоджуйтеся підвищеною енергоефективністю, зниженим рівнем шуму та тривалою службою. В технології цифрового інвертора використовуються сильні магніти для збільшення потужності, але такий пристрій працює тихше і споживає менше енергії, ніж універсальний електродвигун. Це забезпечує більшу довговічність.


Заощаджуйте час на малих завантаженнях
Швидке прання
Програма Quick Wash (Швидке прання) - ідеальне рішення для зайнятих людей, щоб швидко та ефективно випрати злегка забруднені речі, лише за 18 хвилин. Так що, коли ви поспішаєте, або уникаєте великий стопки білизни, ви можете добитися відмінних результатів і заощадити час.


Очищення барабана без використання хімічних речовин
Drum Clean
Для вашої максимальної зручності функція Drum Clean підтримуватиме чистоту пральної машини, не використовуючи при цьому агресивні хімічні речовини. Вона навіть може автоматично попереджати вас, коли потрібне очищення.


Зберігайте одяг свіжим
Затримка заверешння циклу прання
Не залишайте вологий одяг у пральній машині занадто довго, щоб він не отримав запах затхлості. Функція Delay End дозволяє заздалегідь встановити цикл прання, який закінчується до 24 годин пізніше. Це означає, що ви можете починати прання вночі, але налаштувати закінчення парання -коли повернетесь з роботи і ваш одяг залишиться свіжим.


Великий дисплей
Зручне використання
Насолоджуйтесь зручнішим прання одягу. Широкий світлодіодний дисплей надзвичайно чіткий та зручний. Ви можете швидко перевірити стан прання, налаштування програми, залишок часу та етап прання. Обираючи з 14 програм, ви можете оптимізувати ефективність прання та догляд за тканиною.

Характеристики Samsung WW80T3040BW/UA

Тип двигуна інверторний
Спосіб установки окремостоячий
Тип завантаження фронтальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 8 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1200 об/хв
Клас енергоспоживання А+++
Клас прання A
Споживання електроенергії за 1 цикл 0.71 кВт/год
Споживання води за 1 цикл 39.54 л
Кількість програм 13
Функції інтенсивне полоскання+
Особливості технологія aquaprotect
Вага 55 кг
Колір корпусу білий