Пральна машина Samsung WW90T986CSH/UA

Код товару: 1154161
Є в наявності
39561 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 39561грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Samsung WW90T986CSH/UA
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: WW90T986CSH/UA
  • Вага: 82 кг.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, повногабаритні 48-65 см, інверторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 9 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1600 об/хв, кількість програм - 25, так, очищення барабану, відстрочка старту, можливість дозавантаження білизни, обробка паром, замок від дітей, управління по WiFi, Колір корпусу - білий

Опис Samsung WW90T986CSH/UA

Сила піниТехнологія Eco Bubble

Забезпечте ефективне прання ваших речей, навіть якщо використовуєте цикл з низькою температурою. Технологія Eco Bubble перетворить засіб для прання в пишну піну, яка ретельно проникає вглиб тканини й ефективно усуває забруднення, скорочуючи витрати ресурсів і захищаючи тканину від зайвого тертя*.

*За підсумками лабораторних досліджень відповідно до умов Springboard Engineering. При випробуваннях застосовувалися контрольні смужки EMPA у звичайному розчині засобу для прання та з активною технологією Eco Bubble.

Інтелектуальне прання

Технологія "AI Control"

Оцініть зручність швидкого та ефективного пранння з використанням системи "AI Control". Технологія запам'ятовує цикли роботи машини, пропонуючи оптимальні режими й повідомляючи вам про стан процесу. Додаток "Smart Things" надасть інформацію про цикли прання, допоможе планувати завантаження та надасть рекомендації в разі появи помилок*. До того ж, програма запропонує оптимальні режими роботи в залежності від стану речей**.

*Програма призначена для пристроїв з ОС Android та iOS. Щоб використати Smart Things з метою управління пральною машиною, потрібне підключення приладу до мережі Wi-Fi та вхід в обліковий запис Samsung.
**Програма не є запорукою усунення несправностей, інформація має рекомендований характер.

Поповнюйте барабан навіть після початку прання

Дверцята Add Wash

Тепер ви можете невимушено відноситися до процесу прання, адже з дверцятами Add Wash ви легко додасте одяг в барабан навіть після початку циклу. Додавайте засіб для прання чи одяг, який потрібно прополоскати чи віджати, ефективно використовуючи весь процес роботи машини*.

Прання за 39 хвилин
Функція "Супершвидкість"

Досягайте ідеальної чистоти речей, навіть якщо використовуєте опцію "Супершвидкість" для скорочення тривалості прання. В даному циклі машина активує технологію "Eco Bubble" та застосовує високу швидкість обертів барабана, а час ополіскування скорочується завдяки системі "Speed Spray".

Гігієнічна обробка пароюОчищення за допомогою пари

Забезпечте глибоке очищення ваших речей, обробляючи їх за допомогою пари. Функція гігієнічної обробки потоком вологого гарячого повітря підвищує ефективність прання, навіть якщо ви не використовуєте попереднє очищення. Пара поступає в барабан з нижньої частини, тому ретельно проникає між волокон тканини*. Завдяки цьому, ви легко можете усунути застарілі плями, майже 100% мікроорганізмів і алергенів.

*Результати отримані після випробувань у лабораторіях Intertek. Усуває 99,9% відомих видів мікроорганізмів, включаючи Staphylococcus aureus (Золотистий стафілокок) і Escherichia coli (Кишкову паличку). У деяких випадках результат може бути іншим. Згідно з даними British Allergy Foundation (Британського фонду боротьби з алергією) після випробування циклу гігієнічної обробки речей паром. Нейтралізує алергени побутового пилового кліща.

Надійний двигун
Цифровий інверторний двигун

Робота пральної машини заснована на цифровому інверторному двигуні, який забезпечує підвищену надійність. В електродвигуні такого виду використовуються магніти, які дозволяють посилити потужність і вимагають менше ресурсів*. Завдяки цьому, модель генерує менше шуму та споживає мало енергії, а термін служби такого мотора підкріплюється тривалою гарантією від виробника**.

*У порівнянні з моделями пральних машин з універсальним двигуном.
**Пральна машина відзначена сертифікацією Verband Deutscher Elektrotechniker (Асоціацією електричних, електронних та ІТ в Німеччині) 23-річної довговічності. На двигун поширюється 10-річна гарантія від виробника. Фактичний термін роботи залежить від особливостей використання.

Технологія тихого прання

Система VRT Plus

Періть тоді, коли вам це зручно, не турбуючись про рівень шуму. Система VRT Plus знижує рівень вібрації та шуму, навіть коли машина працює на високих оборотах*. Рухаючи металеві кульки в протилежному напрямку від речей, тривимірний сенсор вібрації оптимізує баланс барабана, забезпечуючи машині тихішу роботу.

*У порівнянні з пральними машинами без технології VRT Plus.

Проста підтримка чистоти машини

Система "Очищення барабана+"

Зберігайте первинну чистоту внутрішньої поверхні барабана та дверцят, не докладаючи до цього зусиль. При запуску функції "Очищення барабана+" пральна машина без мийних засобів усуває майже 100% мікробів, які є причиною появи запахів. Подаючи воду під високим тиском та обертаючи барабан на максимальних обертах, машина легко усуває бактерії та бруд біля ущільнювача дверцят. До того ж, при необхідності запуску очищення машина автоматично сповістить вас про це*.

*Дані лабораторії Intertek. Машина виводить повідомлення про необхідність очищення через кожні 40 робочих циклів.

Підтримка чистоти лотка

StayClean Drawer

Пральна машина не тільки забезпечить ефективне очищення речей, але й допоможе вам скоротити витрати засобів для прання. Лоток StayClean Drawer завжди залишається чистим, а ви можете бути впевнені в ефективному використанні прального порошку чи гелю. Спеціально розроблена система полоскання лотка забезпечує ретельне очищення місткості, завдяки чому контейнер завжди залишається чистим, а засіб використовується за призначенням.

Технологія високоефективного прання

Функція Bubble Soak

Досягайте бездоганної чистоти ваших речей, навіть якщо на них присутні суттєві забруднення. Функція Bubble Soak допоможе усунути різні плями, які у звичайному циклі можуть не повністю відіпратися. Наприклад, ви можете видалити сліди від макіяжу, чаю, трави чи крові, не використовуючи для цього агресивних засобів і не витрачаючи час на ручну обробку. Пральна машина замість вас очистить речі, насичуючи тканину пишною піною та ефективно видаляючи забруднення*.

*Протестовано з урахуванням вимог стандарту IEC 60456 при завантаженні 8 кг.

Характеристики Samsung WW90T986CSH/UA

Тип повногабаритні 48-65 см
Тип двигуна інверторний
Спосіб установки окремостоячий
Тип завантаження фронтальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 9 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1600 об/хв
Клас енергоспоживання А+++
Клас прання A
Клас віджиму А
Споживання електроенергії за 1 цикл 0.59 кВт/год
Споживання води за 1 цикл 42.72 л
Кількість програм 25
Програми прання щоденне прання
Дисплей так
Технічні особливості очищення барабану
Функції прискорена прання
Особливості Функція очищення барабана
Smart функції управління по WiFi
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 60 см
Вага 79 кг
Колір дверцят чорний
Колір корпусу білий