Пральна машина Vimar VWM 69 RS

Код товару: 948512
Під замовлення
5728 Грн
  • Інформація по VIMAR VWM 69 RS
  • Виробник: VIMAR
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: VWM 69 RS
  • Вага: 11 кг.
  • Короткий опис:

    тип - напівавтомат, вузькі 32-47 см, колекторний, окремостоячий, вертикальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 6 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 800 об/хв, кількість програм - 1, відстрочка старту, Колір корпусу - білий

Опис VIMAR VWM 69 RS

Для тих хто любить економити ідеально підійде пральна машинка Vimar VWM 69 RS.Она не дороге в експлуатації, заощадить вам воду і електроенергію, а якщо вона раптом зламається то якісний і повноцінний ремонт буде настільки дешевим, що ваш бюджет цього навіть не заметіть.Прі цьому якість прання залишається на високому уровне.Ваші речі будуть настільки чистими, що вам захочеться прати знову і знову.

Ця пралка володіє дуже маленькими розмірами, які забезпечать вам легкість в переміщенні і розміщенні її в вашій квартіре.Вес 9кг говорить сам за себя.Еслі у вас маленька квартира або будинок, ви просто зобов'язані купити цю пральну машинку, так як вона займе практично непомітне кількість простору.

Крім маленьких розмірів, демократичної ціни і економії електроенергії, з плюсів можна відзначити хорошу місткість барабана.Он здатний помістити в собі 6кг білизни за один цикл прання. Погодьтеся для такої машинки це не плохо.Также пральна машинка Vimar VWM 69 RS володіє захистом IPX4, яка не допустить потрапляння вологи і води всередину коли це не потрібно.

Про це агрегаті можна довго говорити, але його явну перевагу полягає в потужності 200Вт. Для таких розмірів та ще й за такою ціною це сильна рідкість. З функцій машинка володіє таймером, завдяки якому ви можете не хвилюватися про час прання. Знімна центрифуга з нержавіючої сталі буде служити вам довгий час, а після поломки забезпечить легку і недорогу замену.Также з технічних характеристик можна відзначити 50 градусну температуру води, яка забезпечить хорошу очистку вашого білизни.

Сучасні пральні машини-напівавтомати ТМ "Vimar" мають ряд переваг: відсутність необхідності підключення до центральної системи водопостачання, невеликі габарити, легкість переміщення, а також демократична ціна. Крім того, напівавтомати є більш економічними в експлуатації, що зумовлює вибір споживача в їх користь.

Характеристики VIMAR VWM 69 RS

Тип напівавтомат
Тип двигуна колекторний
Спосіб установки окремостоячий
Тип завантаження вертикальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 6 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 800 об/хв
Клас енергоспоживання А
Кількість програм 1
Програми прання прання
Технічні особливості відстрочка старту
Функції механічне керування
Особливості таймер прання
Висота 69.5 см
Ширина 44 см
Глибина 42 см
Колір дверцят рожевий
Колір корпусу білий