Сушильна машина Whirlpool 3LWED4705FW

Код товару: 1135499
Під замовлення
80200 Грн
  • Інформація по Whirlpool 3LWED4705FW
  • Виробник: Whirlpool
  • Країна-виробник: Польща
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 3LWED4705FW
  • Вага: 60 кг.
  • Короткий опис:

    Спосіб установки - окремостоячий, Максимальне завантаження - 15 кг, 111.8 см, 74 см, 72 см, колір корпусу - білий

Опис Whirlpool 3LWED4705FW

Сушильна конденсаційна машина з фронтальним завантаженням відноситься до сегменту професійного обладнання та призначена для використання в ресторанах, міні-готелях, салонах краси і в інших закладах. 

Машина для сушки займає мінімум простору, її можна також встановлювати поверх пральної машини, виконує швидку і якісну сушку білизни. 

Сушильний автомат вентиляційного типу з фронтальним завантаженням білизни, процес сушіння здійснюється потоком повітря різної температури без збору зайвої вологи в окремий контейнер.

Завдяки великому куту відчинення дверей полегшується завантаження і викладки білизни. Електронна панель управління з механічними поворотними перемикачами зручна і проста в користуванні. 

Вибір програми проводиться відповідно до типу тканини і необхідним ступенем сушки, також доступні додаткові опції на вибір режиму для робочого одягу, рушників, великих речей. 

Серед доступних опцій - вибір температурного режиму в діапазоні від низького до високого, а особлива конструкція барабана робить сушку делікатній і дбайливого. Одна завантаження білизни може становити до 15 кг. Країна виробника - США.

Характеристики Whirlpool 3LWED4705FW

Спосіб установки окремостоячий
Максимальне завантаження 15 кг
Кількість програм 13
Особливості вентильована сушка
Висота 111.8 см
Ширина 74 см
Глибина 72 см
Вага 49.5 кг
Колір корпусу білий
Колір дверцят білий