Набір столових приборів Tramontina Barbecue Polywood 12 предметів горіх (21199/909)

Код товару: 1080569
Під замовлення
2193 Грн
  • Інформація по Tramontina 21199/909
  • Виробник: Tramontina
  • Країна-виробник: Бразилія
  • Модель: Barbecue Polywood 12 предметів горіх
  • Код виробника: 21199/909
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 20x10x10 см.
  • Короткий опис:

    Серія - Barbecue, Кількість предметів - 12 шт, Довжина - ніж - 102 мм, виделка - 102 мм, 1.2 - 2.5 мм, Матеріал - нержавіюча сталь, виделка столова - 6 шт, ніж для стейка 101 мм - 6 шт., Колір - нержавіюча сталь

Опис Tramontina Barbecue Polywood 12 предметів горіх

TRAMONTINA ЗАПРОШУЄ НА БАРБЕКЮ ПО-БРАЗИЛЬСЬКИ

Як і будь-яка інша латиноамериканська національна кухня, бразильська кулінарна традиція і вміє, і любить готувати запечене м'ясо, яке володіє смачною назвою Сhurrasco.

Літо - найкращий час для приготування смачних страв на вогні під відкритим небом. Складно знайти популярніший спосіб приготування делікатесів на природі, ніж різні варіанти гриля. Саме такий спосіб є максимально простим і одночасно ефективним, крім того, приготування м'яса й овочів на грилі перетворює будь-який пікнік у маленьку пригоду. Але весь час готувати однакові страви на кшталт шашлику швидко набридає, і цінителі запеченого м'яса починають шукати вишуканіші і екзотичніші варіанти. Один з них - бразильське чураско.

Традиційно для приготування чураско бразильці використовували добірні телячі стейки, але сучасна латиноамериканська кухня допускає готувати чураско практично з будь-якого м'яса - яловичини, свинини або навіть птиці. У будь-якому разі, головним у чураско є не те, З ЧОГО ЙОГО його готувати, а ЯК це робити! До речі, на відміну від шашлику, м'ясо для чураско не вимагає попереднього маринування, а лише рясно обробляється сіллю і спеціями.

Найважливіше в приготуванні чураско - правильно нарізати м'ясо поперек волокон, нанизати на шампур зі зручною ручкою і обсмажити на розпеченому деревному вугіллі. Подавати до столу чураско треба безпосередньо на шампурах, зрізуючи кожен шматочок безпосередньо перед відправкою в рот. Так м'ясо максимально довго залишається гарячим і соковитим, не втрачаючи свого чудового смаку й аромату. Ось саме через таку технологію приготування і вживання в справі чураско величезне значення має гідний кухонний інструмент!

Бренд Tramontina як ніхто інший добре розбирається в бразильській кухні, тому ТМ Tramontina випустила спеціальну серію кухонних аксесуарів і ножів Сhurrasco для приготування однойменного м'ясного делікатесу. Який рецепт з будь-якого м'яса ви не вибрали би для приготування смачного чураско, вам не обійтися без спеціального обладнання, що включає в себе решітки, особливі ножі, виделки, щипці, лопатки і, звичайно, шампури!

Кожен виріб із серії Сhurrasco виготовлено з особливої нержавіючої сталі й оснащений подовженою дерев'яною ручкою, яка захистить руки від опіків і дозволить зручно тримати кулінарні інструменти. 

Маючи в наявності будь-який з наборів для барбекю Tramontina Сhurrasco, ви зможете відчути себе справжнім латиноамериканським кулінарним маестро та порадувати друзів смачним соковитим чураско!

 

Характеристики Tramontina Barbecue Polywood 12 предметів горіх

Кількість предметів 12 шт
Кількість персон 6
Матеріал нержавіюча сталь
Товщина металу 1.2 - 2.5 мм
Довжина ніж - 102 мм
Додатково сатинове полірування
Колір нержавіюча сталь
Серія Barbecue
Комплектація ніж для стейка 101 мм - 6 шт.