Набір блогера ACCLAB AL-LRSET2 5in1 Ring of Light, Holder, Tripod, mic., Bluetoot (1283126502064)

Код товару: 1100430
Немає в наявності
  • Інформація по ACCLAB 1283126502064
  • Виробник: ACCLAB
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: AL-LRSET2 5in1 Ring of Light, Holder, Tripod, mic.
  • Код виробника: 1283126502064
  • Вага: 0.8 кг.
  • Габарити: 65x26x10 см.
  • Короткий опис:

    набір для блогера, кільцева лампа, Призначення - для смартфона, Комплектація - кільцева LED лампа, тримач телефону, петличний мікрофон, пульт ДУ, Тип установки - настільний, підлоговий, Максимальний розмір телефону - 5.5 – 8.5 см, Зовнішній діаметр лампи - 26 см, Внутрішній діаметр лампи - 20 см, холодний, теплий, нейтральний, Висота в зібраному стані - 40 см, Висота в розкладеному стані - 160 см, 1100 г, чорний

Опис ACCLAB AL-LRSET2 5in1 Ring of Light, Holder, Tripod, mic.

Набір Ring Of Light призначений для використання як потужного джерела постійного розсіяного світла в професійному і аматорському фото- і відеозніманні. Прекрасно підійде як початківцям, так і іменитим блогерам, а також усім, хто хоче створювати високоякісний власний контент для соціальних мереж, сайтів і мобільних застосунків.

Завдяки мікрофону-петличці, що входить до комплекту, створюваний відеоконтент має не тільки професійне зображення, а і прекрасний студійний звук. Кільцевий освітлювач, що входить до комплекту, так само прекрасно зарекомендував себе в косметології, офтальмології, б'юті- та фешн-індустрії, незамінний під час ремонтних робіт із дрібними деталями для насиченого освітлення будь-яких об'єктів без створення різких глибоких тіней.

Кільцева LED-лампа
Завдяки 120 сучасним високоефективним світлодіодам, кільцева лампа Ring Of Light створює світлову пляму інтенсивністю 2100 Лк у трьох колірних температурах (3000К, 4200К і 5600К). Потужність світлового потоку регулюється в межах від 10% до 100%. Кут 60 дає змогу уникнути виникнення різких тіней, створюючи м'яке натуральне освітлення. Стандартні нарізні з'єднання дають можливість кріпити лампу до будь-яких стандартних штативів, триподів, моноподів, стедикамів, а до самої лампи кріпити фото- та відеокамери, дзеркала та збільшувальне скло.

Живлення від джерел з USB-інтерфейсом
Набір Ring Of Light працює від будь-якого сумісного джерела живлення з USB інтерфейсом: комп'ютери та ноутбуки, зарядні пристрої (зокрема автомобільні), повербанки та ін. Це робить набір Ring Of Light абсолютно мобільним і автономним. Тепер якісне світло та звук доступні скрізь, де тільки будуть потрібні.

Мікрофон-петличка
Мініатюрний спрямований конденсаторний мікрофон дає змогу створювати контент із якісним чистим і щільним звуком, позбавленим сторонніх шумів і дефектів, властивих вбудованим мікрофонам камер і смартфонів. А завдяки невеликому розміру та фіксатору, мікрофон зручно кріпиться на одязі, не захаращуючи кадр.

Пульт дистанційного керування Bluetooth
Пульт дистанційного керування, що входить у набір Ring Of Light сумісний з усіма мобільними пристроями як на платформі iOS (версії 6.0 і вище), так і на платформі Android (версії 4.2.2 і вище), дає змогу керувати камерою на відстані до 10 метрів!

Характеристики ACCLAB AL-LRSET2 5in1 Ring of Light, Holder, Tripod, mic.

Тип набір для блогера
Призначення для смартфона
Комплектація тримач телефону
Тип установки підлоговий
Максимальний розмір телефону 5.5 – 8.5 см
Зовнішній діаметр лампи 26 см
Внутрішній діаметр лампи 20 см
Режими освітлення холодний
Висота в зібраному стані 40 см
Висота в розкладеному стані 160 см
Вага 1100 г
Колір чорний