Набір блогера XoKo BS-100 2 in 1 (BS-100)

Код товару: 1122934
Немає в наявності
  • Інформація по XoKo BS-100
  • Виробник: XoKo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 6 міс.
  • Модель: BS-100 2 in 1
  • Код виробника: BS-100
  • Вага: 0.55 кг.
  • Габарити: 18x16x8 см.
  • Короткий опис:

    набір для блогера, Призначення - для смартфона, Комплектація - кільцева LED лампа, тримач телефону, гнучкий тримач, Тип установки - настільний, Максимальний розмір телефону - 6.5", Зовнішній діаметр лампи - 9 см, Внутрішній діаметр лампи - 5 см, холодний, теплий, нейтральний, Висота в розкладеному стані - 50 см, чорний

Опис XoKo BS-100 2 in 1

Блогерський набір XOKO BS-100 - багатофункціональний професійний інструмент, який ідеально підходить для прямої трансляції шоу в прямому ефірі, Youtube, Селфі, відеочату, музичної платформи та ін. Варіантів використання.

У набір блогера 2 в 1 входить: кільцева Led лампа з власником, тримач для смартфона.

Конструкція набору XOKO BS-100 надійно кріпиться до горизонтальної поверхні столу. На основному гнучкому плечі кріпиться регульований світильник з LED світлодіодами, Друге гнучке кріплення призначене для мобільних гаджетів, з різним розмірами корпусу (до 6,5 "). Харчування здійснюється за допомогою підключення по USB 5V.

Кільцева LED лампа

Дозволяє налаштувати освітлення і направити його на конкретний об'єкт, для того що б ваші відео і фото були ідеальними. Зовнішній діаметр лампи - 9 см, внутрішній - 5 см. Лампа для блогера має 3 типи освітлення: холодний, теплий і нейтральний, а також 10 режимів інтенсивності світла в кожному з типів освітлення. Діапазон температур - 2200-6500К.

Гнучкі кріплення

Дозволяє закріпити лампу в потрібному вам положенні, довжина гнучкої ніжки лампи 50 см. Друге гнучке кріплення для смартфона надійно зафіксує ваш пристрій в потрібному вам положенні. Поворотний механізм дозволяє обертати смартфон на 360 градусів. Довжина гнучкої ніжки - 35 см. Тримач сумісний зі смартфонами з діагоналлю до 6.5 дюймів

Характеристики XoKo BS-100 2 in 1

Призначення для смартфона
Комплектація тримач телефону
Тип набір для блогера
Тип установки настільний
Максимальний розмір телефону 6.5"
Зовнішній діаметр лампи 9 см
Внутрішній діаметр лампи 5 см
Режими освітлення холодний
Висота в розкладеному стані 50 см
Колір чорний