Стілець для годування Chicco Polly Magic RELAX бежевий (79502.85) Polly Magic RELAX бежевый

Код товару: 926997
Немає в наявності
  • Інформація по Chicco 79502.85
  • Виробник: Chicco
  • Країна-виробник: Італія
  • Гарантія: 6 міс.
  • Модель: Polly Magic RELAX бежевый
  • Код виробника: 79502.85
  • Вага: 10.5 кг.
  • Габарити: 85x53x31 см.
  • Короткий опис:

    Материал - пластик, метал, вік - з нарождення, бежевий, 83,5х53х85/106 см.

Опис Chicco Polly Magic RELAX бежевый

Стільчик для годування Chicco Polly Magic RELAX бежевий (79502.85)

Це стільчик, який забезпечує високий рівень комфорту на кожному етапі зростання і розвитку малюка від народження до 3 років. Завдяки сучасному і модному дизайну стільчик відмінно впишеться в інтер'єр кухні. Polly Magic Relax від 0 місяців - це зручний шезлонг для новонароджених: 4 положення нахилу спинки гарантують комфорт на кожному етапі зростання і розвитку.

Панель з іграшками має 3 положення, розвиває координацію рухів, стимулює розвиток тактильних і візуальних навичок у дитини. Іграшки зроблені з м'якої тканини, коли дитина підросте, їх можна від'єднати. Спеціальний анатомічний вкладиш забезпечує правильну позицію дитини в стільчику. Вкладиш двосторонній: одна сторона - тонка, дихаюча для використання в літню пору року, друга сторона - тепла для використання взимку.

Polly Magic Relax від 6 місяців - це стільчик для першого прикорму і їжі за столом разом з батьками: М'який футляр із еко шкіри - зручний для дитини, а також легко очищається від забруднень. 8 положень регулювання висоти, що забезпечує сумісність з будь-яким обіднім столом. 4 рівні регулювання підніжки під зріст дитини. Широка знімна стільниця зі знімним підносом має 3 положення регулювання по глибині.

Країна Chicco - придумана і існує для того, щоб і мамі і її маляті створити приємну і радісне життя, полегшити і вирішити всі проблеми. Все створено на основі досвіду любові, відповідальності, запопадливості, бажання дати дитині можливість отримати якомога більше світлих і радісних вражень від його першої зустрічі зі світом і як можна менше - дискомфорту, нерозуміння, сплесків його обурення - допомогти йому рости, як можна в кращому , ласкавому і дбайливому світі. Цього вдається досягти завдяки глибокому вивченню всіх питань, пов'язаних з материнством і дитинством, завдяки власному розвиненому виробництву, науково-дослідницьким центрам, власним лабораторіям та величезному досвіду фірми.

Характеристики Chicco Polly Magic RELAX бежевый

Розміри в розкладеному стані 83,5х53х85/106 см.
Матеріал пластик
Вік з нарождення
Регулювання по висоті 8 позицій
Нахил спинки 4 позиції
Додатково трансформер
Вага 10.5 кг
Колір бежевий