Сушка для овочів та фруктів Rotex RD310-W

Код товару: 979877
Під замовлення
1649 Грн
  • Інформація по Rotex RD310-W
  • Виробник: Rotex
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: RD310-W
  • Вага: 3 кг.
  • Габарити: 34x34x27 см.
  • Короткий опис:

    Тип управління - механічний, потужність - 360 Вт, система сушки - конвективна, кількість секцій - 5, габарити - 32 х 32 х 23 см

Опис Rotex RD310-W

Легке, компактне сушіння для фруктів та овочів
Заготівля продуктів на зиму з сушінням для фруктів та овочів Rotex RD310-W не вимагає досить значного вкладення часу, засобів та сил, які і без того у нашому метушливому житті йдуть на вагу золота. Невелика ціна, висока якість та велика продуктивність робить RD310-W ідеальною помічницею у процесі сушіння фруктів, овочів, трав та ягід.

Простота сушіння овочів, трав, фруктів, ягід
На зміну довгої, втомливої ​​та потребує великої кількості уваги сонцю, вітру та іншим природним методам зневоднення продуктів прийшло якісне та надійне сушіння фруктів та овочів Rotex RD310-W. Тепер процес сушіння продуктів став більш швидким, якісним та продуктивним.

Компактний урожай
Збільшити корисний простір, зменшивши обсяги, але зберігши якісні та смакові властивості продуктів, допоможе сушіння RD310-W. Завдяки цьому диву домашньої техніки процес сушіння не вимагає великої кількості зусиль, просто завантажте порізані продукти на 5 рівнів, увімкніть Rotex RD310-W і можна спокійно займатися іншими справами.

Сучасний дегідратор

Трав'яні збори та прянощі, натуральні цукерки та різноманітні фантастично корисні та смачні продукти можна приготувати із сушінням (дегідрататор) Rotex RD310-W. Після додавання води до сушених продуктів вони можуть повністю відновлюватися.

Поради для правильного сушіння Rotex RD310-W

Головне не пересушити, після сушіння продукти мають бути м'якими, але не вологими, для цього ви самостійно виставляєте необхідний час сушіння надійним механічним керуванням RD310-W. Опустивши в окріп на кілька секунд ягоди з щільною шкіркою перед сушінням в Rotex RD310-W, процес пройде швидше і якісніше.

Характеристики Rotex RD310-W

Тип управління механічний
Потужність 360 Вт
Cистема сушки конвективна
Кількість секцій 5
Об'єм 10 л
Матеріал корпусу пластик
Продукти для сушки ягоди
Габарити 32 х 32 х 23 см
Вага 3 кг
Особливості прозора кришка
Колір білий